Podívejte se na nový trailer Resident Evil: Odvety

Vydáno: 16.06.2012 07:06 - Michala Benešovská | foto: Impact Pictures

Údajně poslední Resident Evil se nám konečně předvádí v plnohodnotném traileru. Na co se můžeme těšit? Na 3D, na Millu Jovovich a možná se objeví i staří známí...
Filmová série Resident Evil vychází z populárních "survival-horor" konzolových her, které se dočkaly také konverze na osobní počítače - v ten okamžik zbýval ke stříbrnému plátnu už jen krůček. První díl, film Resident Evil, natočil Anderson před deseti lety. Ke všeobecnému překvapení následovala tři pokračování a jeden spin-off v podobě animovaného filmu.
Prakticky ihned po zatím posledním snímku Resident Evil: Afterlife se začal připravovat pátý, údajně poslední díl této franšízy nazvaný Resident Evil: Odveta, který se ze začátku tvářil jako vydařená reklama na nový handheld od Sony. Snímek se ale opravdu začal natáčet a režie se ujal Paul W. S. Anderson, pro kterého je to třetí film z této série. Anderson je ještě zodpovědný za první díl Resident Evil a Resident Evil: Afterlife.
Pro celou filmovou sérii se stala emblematickou postava Alice, kterou ztvárnila Milla Jovovich. Alice se pochopitelně vrací bojovat s Umbrella Corporation i v novém snímku. A o co půjde tentokrát? T-Virus, který zmíněná korporace vyvinula, se stále šíří a proměňuje lidstvo v kanibalistické zombies. Poslední naděje lidstva je právě Alice, která se (opět) probouzí na chladné podlaze s logem společnosti Umbrella a ... "vše si pamatuje". Alice se vydává na lov těch, kteří jsou za současný marast zodpovědní. A aby v tom nebyla sama, půjdou s ní i ti, které jsme dávno pohřbili. Nebo to bylo všechno jinak?
Zdroj: Collider

Trailer k filmu Resident Evil: Odveta


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY