Justice League vs. Avengers?

Vydáno: 07.06.2012 13:02 - Michala Benešovská | foto: DC Comics

DC a Warner Bros. vytrvale každé tři měsíce masírují fanoušky komiksových adaptací a slibují, že film o Justice League je na spadnutí. A tak se sejde rok s rokem, a stále nic. Nyní se ale zdá, že se blýská na lepší časy!
Pokud trochu tápete, tak stručně připomenu, že The Justice League je tým superhrdinů z vesmíru DC Comics, chcete-li se rouhat, tak něco jako marvelovští Avengeři, ale s Batmanem, Wonder Women nebo Flashem.
Jak informoval časopis Variety, Warner Bros. konečně učinili pořádný krok směrem k realizaci dlouho slibované komiksové adaptace. Dámy a pánové, nyní se pracuje na scénáři. Někoho možná překvapí, že scénář má psát zrovna Will Beall, který zatím vypadá jako notorický restartér - v současné době pracuje na scénáři k remaku slavného Loganova útěku a chystá se i na reboot Smrtonosné zbraně. Mimochodem, Beall také napsal scénář k několika epizodám seriálu Castle, který běží i na některé z tuzemských televizí jako Castle na zabití.
V této fázi se o případném režisérovi nebo obsazení Justice League nedá bohužel říci nic bližšího. Ale při poslední výrazné vlně naděje, kdy už to opravdu vypadalo, že se Justice League natočí, vypadalo obsazení následovně: Adam Brody se měl stát Flashem, Megan Gale Wonder Woman, D. J. Cotrona si měl zkusit Supermana, Armie Hammer mohl bodovat jako Batman a Ryan Reynolds jako Green Lantern. Projektu se tehdy stal osudným přehnaný rozpočet.
Možná nyní, po megaúspěchu Avengers, pustí i studio Warner Bros. chlup a natočí Justice League, ale pozor, laťka je nastavena velice vysoko.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY