Transformers 4 s novými roboty a bez LaBeoufa

Vydáno: 07.06.2012 07:34 - Michala Benešovská | foto: Bontonfilm

Více robotů, méně lidí, větší rozpočet, Michael Bay - tak by se dal ve stručnosti charakterizovat zatím poslední připravovaný film o robotech a pro roboty. Nabijte si baterie, čeká nás restart.
Oficiálních informací o čtvrtých Transformerech zatím moc známo není, takže bude snadné si udělat malou rekapitulaci toho, co zatím víme. Chystá se reboot, režírovat bude Michael Bay, scénář by měl být v rukách Ehrena Krugera, který je podepsán pod scénáři ke dvěma předešlým dílům Transformers: Pomsta poražených a Transformers 3.
Hlavními postavami by měly být více roboti než ta lidská chátra. Možná proto se nikdo z egocentrického původního obsazení do čtvrtého filmu nevrátí. Ne, to asi není správná dedukce. Nicméně Shia LaBeouf je definitivně ze hry, Megan Fox už naštěstí nestrašila ani ve třetím díle, ale málo platné, STOP mají už stejně oba. Možná by vyšlo levněji, kdyby tvůrci lidský prvek vypustily úplně, a kdo ví, třeba by publikum více ocenilo, kdyby mohlo jednoduše dvě hodiny sledovat řežbu naprosto brilantních CGI robotů.
Michael Bay tedy prakticky rozjede celou sérii znovu od začátku. Zvláštní nedostatek invence vzhledem k tomu, že původní sérii začal filmem Transformers před pouhými pěti lety. Noví Transformers by měli být v USA uvedeni 29. června 2014.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY