První oficiální foto z natáčení Iron Mana 3 je tady

Vydáno: 06.06.2012 08:55 - Michala Benešovská | foto: Marvel

Konečně byla do světa vypuštěna první oficiální fotografie z natáčení marveláckého Iron Mana 3. Podívejte se, jak "důmyslně" se režisér Shane Black popral s mizanscénou.
První oficiální obrázek z natáčení bohužel nenabízí příliš prostoru pro spekulace, prohlédnout si můžeme totiž důvěrně známé prostředí i postavu. Tony Stark (Robert Downey Jr.) je ve své dílně, obklopen svými naleštěnými brněními. Upřímně, zatím tady není co k vidění. V tuto chvíli můžeme jen těžko odhadnout, zdali režisér Shane Black nějak osobitě pojme marvelácký svět (autorské zásahy jsou samozřejmě determinovány marveláckými a producentskými požadavky). Vlastně to zatím vypadá, že nás žádné novoty nečekají. Nevadí, některým titulům konvence stanovené v předešlých dílech svědčí a tato franšíza budiž důkazem.
Iron Mana 3 spatří naše dychtivé oči již 3. května 2013. Těšit se můžeme na starou dobrou partu - Roberta Downeyho Jr., Gwyneth Paltrow, Dona Cheadlea a Jona Favreaua. Rovněž jsme již informovali o nových postavách, které ztvární další zástup hvězd v čele s Guyem Pearcem, Benem Kingsleyem, Jamesem Badgem Dalem nebo Rebeccou Hall.
Doufáme, že se v dohledné době vyskytnou obsažnější fota, která poskytnou nějaké výživné novinky. Tony Stark kochající se svou garderobou je prostě první vlaštovka.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY