IMAX nabízí Muže v černém 3 ve 3D s titulky

Vydáno: 31.05.2012 11:24 - Michala Benešovská | foto: Amblin Entertainment

Dámy a pánové, dali byste si Men In Black 3 krásně ve 3D, v původním znění a s titulky? IMAX se opět vyznamenal a my si tak můžeme dopřát další blockbuster ve 3D verzi bez otravného a uširvoucího českého dabingu.
Lidé z IMAXu vědí, jak potěšit filmové fajnšmekry. Pokud nechcete přijít o originální znění a zároveň chcete vidět Willa Smithe a emzáky ve filmu Muži v černém 3 ve 3D, tak máte příležitost. Od 30. května běží 3D verze s českými titulky v kině IMAX.
Nedávno nabídlo velkoformátové kino IMAX také otitulkovanou 3D verzi komiksového hitu Avengers a podle marketingového ředitele IMAXu Roberta Švece si právě tato verze vedla v návštěvnosti lépe než verze s českým dabingem.
Je vidět, že i čeští návštěvníci kin jsou přece jen vybíraví a nechtějí si nechat filmový zážitek ořezat českým dabingem. Nic proti němu, pokud jde o snímky jako Madagascar 3 nebo Doba ledová 4, ale dospělé publikum by mělo mít možnost zhlédnout film také v originálním znění, aniž by bylo ochuzeno o přidanou hodnotu v podobě 3D. Díky IMAXu se zdá, že už to pochopili také čeští provozovatelé kin a začalo se blýskat na lepší časy.
Pokud máte pražský IMAX poblíž a plánujete o víkendu zajít na Muže v černém 3, tak určitě využijte příležitost vidět 3D verzi v originálním znění a s českými titulky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY