Gillian Anderson ztvární v novém sci-fi matku H. J. Osmenta

Vydáno: 01.06.2012 15:17 - Michala Benešovská | foto: Bontonfilm

Gillian Anderson se proslavila rolí agentky Dany Scully v kultovním seriálu Akta X. Tam představovala racionální protipól svému mimozemskými konspiracemi posedlému kolegovi agentu Foxu Mulderovi. A sci-fi ji táhne pořád!
Gillian Anderson by si měla zahrát matku v mysteriózní sci-fi I'll Follow You Down. Její nová filmová rodinka se bude skládat z někdejší dětské hvězdy Haleyho Joela Osmenta, Rufuse Sewella a Victora Garbera.
Režie chystaného snímku se ujal Richie Mehta, který zatím bodoval akorát na festivalech s filmem Amal. Scénáře si k oběma snímkům napsal Mehta sám.
Gillian Anderson ztvární zdrcenou Mariku, manželku vědce Gabriela (Rufus Sewell), který za záhadných okolností zmizí během služební cesty. Jejich společného synka Erola si zahraje dětská hvězda snímků Šestý smysl a A. I. Umělá inteligence Haley Joel Osment, který ale už dávno není roztomilé dítko.
A bude to právě Erol, kdo se rozhodne za pomoci svého dědy (Victor Garber) po letech přijít záhadnému zmizení svého otce na kloub. Údajně se společně s ním dočkáme šokujícího odhalení... Inu, zápletka je až roztomile banální.
Natáčení filmu I'll Follow You Down se již rozeběhlo, snímek můžeme v kinech očekávat příští rok.
Zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY