Podívejte se na promo bannery z Cannes

Vydáno: 20.05.2012 07:21 - Simona Knotková | foto: Festival de Cannes

Django Unchained, Amazing Spider-Man nebo nový snímek s Tomem Cruisem One Shot - ty všechny a ještě další můžete spatřit na plakátech a billboardech v ulicích Cannes, kde se aktuálně odehrává 65. ročník filmového festivalu. Díky naší fotogalerii si všechny bannery můžete užít i vy.
Již 65. ročník filmového festivalu v Cannes je v plném proudu. Filmová studia samozřejmě nezahálejí a využívají této události k propagaci filmů, které by nás ještě do konce tohoto roku neměly minout. Přinášíme vám fotografie z festivalového Cannes, které na svých stránkách zveřejnil server Collider.
Svůj banner tu má například vystavený Quentin Tarantino a jeho westernová novinka Django Unchained. Tento snímek má sice značné problémy s udržením herců na place, premiéra je však přislíbena na letošní prosinec.
Stejně tak se v prosinci chystá do kin vpadnout nový snímek s Tomem Cruisem One Shot, kterého máme na plakátu z Cannes šanci vidět vůbec poprvé.
Do kin se vás budou snažit nalákat také bannery nového Madagaskaru, sequelu G. I. Joea nebo filmové adaptace románu Jacka Kerouaca Na cestě. A Sacha Baron Cohen a jeho Diktátor nad vchodem jednoho z hotelů samozřejmě nemohou chybět.
Všechny zmiňované bannery plus ještě několik dalších si prohlédněte v naší fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY