Robert Pattinson se postaví Saddámu Husajnovi

Vydáno: 07.05.2012 10:39 - Simona Knotková | foto: Summit Entertainment

Robert Pattinson dokončil práce na posledním dílu emoupíří ságy - snímek Twilight Saga: Rozbřesk - 2. část nás čeká v listopadu. Kam ale povedou kroky mladého herce dále?
Robert Pattinson se vcelku úspěšně vyhrabává ze škatulky idola teenagerek, do které se dostal díky upírovi Edwardovi Cullenovi z Twilight ságy. Po roli v romantickém dramatu Voda pro slony nebo filmové adaptaci románu Guye de Maupassanta Miláček se nyní zhostí i hlavní role v novém snímku režiséra Jeana-Stephana Sauvairea Mission: Blacklist.
Sauvaire má za sebou zatím pouze jeden celovečerní film, a sice válečné drama Johnny Mad Dog. Ani Mission: Blacklist nebude žánrově moc daleko: scénář, pod kterým je podepsaný Erik Jendresen, producent a spoluscenárista Bratrstva neohrožených, vznikl na motivy stejnojmenné knížky Erika Madoxxe.
A právě Madoxxe, jednoho z vyšetřovatelů figurujících při dopadení Saddáma Husajna, si v příběhu filmu Mission: Blacklist zahraje Robert Pattinson.
Jaké studio se postará o produkci, se rozhodne na letošním Cannes, kde budou práva tohoto snímku na prodej. Právě zde proběhne i premiéra Pattinsonova nového snímku Cosmopolis, který vznikl pod režijní taktovkou Davida Cronenberga.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY