Skyfall odhalil další videoblog

Vydáno: 23.04.2012 06:44 - Amaya Tomanová | foto: Francois Duhamel / Danjaq, LLC, United Artists Corporation, Columbia Pictures Industries, Inc.

V Šanghaji pokračuje natáčení třiadvacáté bondovky s názvem Skyfall a Sam Mendes (kterého ovšem tentokrát v záběru neuvidíme) přináší nedočkavým fanouškům další videoblog.
Tentokrát si v novém videoblogu z natáčení bondovky Skyfall na své přijdou zejména milovníci exteriérů. Záběry typických zahrad, úzkých uliček a historických šanghajských budov se střídají s pohledem na moderní centrum města s věžáky a rušným provozem.
Ani tento díl videoblogu neoplývá extra dlouhou stopáží (trvá zhruba minutu a půl), stejně tak se nedočkáme záběrů z filmu samotného. Stačit nám tedy zatím musí hrstka fotografií, které jsme vám přinesli nedávno a naleznete je také ve fotogalerii článku. Aktuální videoblog si pak můžete pustit pod článkem.
Věříme, že trailer k filmu Skyfall, jehož premiéra je naplánovaná na 25. října a my se mu budeme samozřejmě na našich stránkách věnovat podrobně i v tematických článcích, na sebe nenechá příliš dlouho čekat.
Zdroj: Empire




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY