G. I. Joe 2 se představuje na character plakátech

Vydáno: 22.04.2012 22:33 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Více než jen tupý trikový blockbuster se bude snažit být G. I. Joe: Odveta, který na kina zaútočí letos v srpnu. Podívejte se na várku osmi plakátů postav, mezi nimiž nechybí Bruce Willis nebo Dwayne Johnson.
Mezi masivními kampaněmi na Avengers nebo Promethea si i ty "menší" snímky musejí vybojovat "pár" svých diváků. Aktuálně se na svět dostalo osm nových plakátů k akčnímu blockbusteru G. I. Joe: Odveta. Co na nich tedy můžeme vidět?
Co si budeme nalhávat, osmička plakátů je docela narychlo spíchnutá - máme tady postavu před bílým pozadím, na níž zespoda šlehají plameny. Znáte větší blockbusterové klišé? Kromě hlavního záporáka Cobra Commandera na nich můžeme vidět například Bruce Willise jako (G. I.) Joea Coltona v příhodném fraku, Adrianne Palicki jako Lady Jane pózující s velkým samopalem nebo například Dukea Channinga Tatuma, který si dle traileru ve filmu moc slávy neužije.
Hlavní pozornost bude nejspíše soustředěna na namakaného Dwaynea Johnsona jako Roadblocka (příhodnější přezdívku mít už nemohl), jenž bude ve filmu nejspíše něco jako hlavní hrdina. Můžeme si také všimnout dalších postav z předchozích dílů jako Snake Eyes (Ray Park v černém ninja obleku) a Storm Shadow (Lee Byung-Hun bez trička).
G. I. Joe: Odveta dorazí do českých kin 23. srpna, a jak už název napovídá, půjde o odvetu těm, kteří zradili původní tým. Z týmu "Joe" se teď sice stávají vyděděnci a celostátně hledaní psanci, ale to jim nebrání, aby podnikli nebezpečnou misi, při níž možná půjde o osud celých Spojených států.
Studio Paramount pro předvedení plakátů filmu G. I. Joe: Odveta zvolilo netradiční taktiku - každou hodinu zveřejnilo jeden z nich na jedné internetové stránce. My vám je však přinášíme všechny pohromadě v naší fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY