Prohlédněte si foto Jennifer Lawrence z natáčení v Praze

Vydáno: 14.04.2012 07:49 - Simona Knotková | foto: Lionsgate

Natáčení dramatu Serena dánské režisérky Susanne Bier je v plném proudu. Proto už nastal ten správný čas na vypuštění první fotografie. Na ní se můžete podívat, jak to ústřední herecké dvojici Lawrence - Cooper spolu svědčí.
V únoru jsme vás poprvé informovali o chystaném dramatu režisérky Susanne Bier Serena, kde si manželský pár zahraje dvojice Jennifer Lawrence a Bradley Cooper. Jak jim to spolu sluší, se můžete nyní podívat díky první vypuštěné fotografii z natáčení.
Adaptace románu Rona Rashe, o jejíž scénář se postaral Christopher Kyle, nás zavede do Ameriky v období hospodářské krize a zaměří se na osudy mladých manželů George a Sereny Pembertonových.
Ústřední manželský pár se ve filmu pokusí založit dřevařskou firmu, ale půjde na to poněkud netypickou cestou - odstraňují každého, kdo jim stojí v cestě. Pravý teror ze strany Sereny ale nastane až ve chvíli, kdy se dozví, že zatímco ona sama nemůže otěhotnět, její muž má nemanželské dítě...
Premiéra snímku Serena je naplánována na příští rok, českého diváka určitě zaujme, že natáčení probíhá v Praze. Na první fotografii z něj se můžete podívat ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY