James Bond se přeci jen vrátí

Vydáno: 06.11.2010 09:18 - Michal Novotný | foto: Facebook tvůrce

MGM plánuje další díl na listopad 2012
Daniel Craig ve filmu Casino RoyaleFilmové studio MGM, vlastník práv na Jamese Bonda, je sice stále ve finančních problémech, které zapříčinily odložení natáčení nového dílu, o kterém se mluvilo již po Quantum Of Solace, ale vypadá to, že se blýská na lepší časy. Nový díl by měl být produkován s partnerem, který by platil kompletní výrobu, za což dostane padesát procent ze zisku. Pokud vše dobře dopadne, mohl by se začít natáčet již v druhé polovině roku 2011 a do kin by dorazil v listopadu 2012.
Kdo bude hrát hlavního hrdinu, se ale ještě přesně neví. Daniel Craig by si sice rád opět agenta zahrál, ale je v současné době vázán smlouvou na Millennium Trilogy Davida Finchera. Režírovat by nového Bonda s největší pravděpodobností měl Sam Mendes.
Nic ale není jisté. Je známo, že problémy s financováním má i film Hobit, který nakonec nebude uveden do kin v roce 2011, ale až 2012. Jak to bude s Bondem ještě uvidíme. MGM totiž momentálně požádal o bankrot poté, co odmítl nabídku na převzetí od Lionsgate, jako ochranu před věřiteli.
Zdroj: Bloomberg.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY