Prohlédněte si Craiga a Fiennese v bondovce Skyfall

Vydáno: 12.04.2012 14:05 - Petr Čáp | foto: Francois Duhamel / Danjaq, LLC, United Artists Corporation, Columbia Pictures Industries, Inc.

Třetí dobrodružství Jamese Bonda s tváří Daniela Craiga Skyfall se nás pokusí uchvátit již za půl roku, přesto film stále nabízí více otázek než odpovědí. Příliš informací nepochytíme ani z osmi nových fotografií, přesto by byla chyba je minout.
Kromě nových pohledů na Bondův drsný výraz jsme se dočkali prvního oficiálního snímku, na kterém je vidět Ralph Fiennes, jehož role je zatím jedním z tajemství filmu, který režíroval Sam Mendes.
S jistotou víme jen to, že se Fiennesova postava jmenuje Gareth Mallory, ale zda bude kladný či záporný charakter, zatím známo není. Ihned po obsazení se spekulovalo, že talentovaný herec ztvární hlavního záporáka, nyní po internetu kolují drby, že by Mallory měl být nástupcem M v podání Judi Dench, kolem jejíž minulosti by se příběh Skyfallu měl točit.
Za zmínku stojí také odhalení klasického modelu Aston Martin, který se objevil již ve starších bondovkách a zřejmě i Daniel Craig se v něm projede. Bude zajímavé sledovat, kolik výsledný snímek nabídne podobných odkazů do historie série. Nové pohlednice z poslední akce agenta 007 vyvolávají pocit drsného filmu s vymazleným vizuálem, což jen podporuje naši nedočkavost.
Nějaké odpovědi snad nabídne ukázka z filmu, která by měla být přilepena ke třetím Mužům v černém při jejich americké premiéře 25. května letošního roku. Samotný Skyfall dorazí do kin 25. října 2012.
Zdroj: Movieweb.com


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY