Blu-ray tipy: 15. týden

Vydáno: 07.04.2012 13:00 - Zbyněk Slívka | foto: Universal Studios

Další dietní týden v rámci Blu-ray nabídky je před námi. Tedy jen v případě, pokud si váš filmový žaludek nevystačí po celých sedm dní s lahodnou romantickou klasikou nového tisíciletí Láska nebeská, kterou doplňuje pisklavá rodinná zábava s výrazně nižší "gramáží" Alvin a Chipmunkové 3.
BD obal filmu Láska nebeská Láska nebeská (Love Actually) (Magic Box)
Richard Curtis je mistr britské romantické komedie a s téměř nekonečným zástupem hereckých mágů dokáže diváka naprosto pohltit kouzelným humorem se špetkou smutku a živelné dávky životního optimismu. Z Lásky nebeské od úvodního prologu tryská gejzír emocí, jejichž epicentrem je láska, a všechny postavy ji ze svého unikátního úhlu pohledu beze zbytku poznají. Dokonalý snímek pro dobrou náladu, který ve vánočním programu nového tisíciletí definitivně musí nahradit jinou tradiční pohádku - Mrazíka.
Synopse: Vánoce byly vždy nejen svátkem klidu a míru, ale také lásky. A čím rychleji se blíží datum Štědrého dne, tím více jsou hrdinové této romantické mozaiky vtahováni do víru zamilovanosti, a je jedno, jestli jde o čerstvě zamilovaného ministerského předsedu, před nepovedeným vztahem unikajícího spisovatele, nebo řádně cynického rockera. Nejen oni poznají nevyzpytatelnost lásky v mnoha podobách na vlastní kůži.
Bonusy:
  • Vynechané scény,
  • Hudba Lásky nebeské,
  • Kelly Clarkson "The Trouble With Love Is" videoklip,
  • Billy Mack "Christmas Is All Around" videoklip,
  • Vypravěči.
  • 
Zvuk: česky DTS-HD Master Audio 5.1, anglicky DTS-HD Master Audio 5.1
    
Titulky: české
    
Obraz: 1080p High Definition, 16:9, 2,35:1
    Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 11. dubna 2012.

    Originální trailer filmu Láska nebeská

    BD obal filmu Alvin a Chipmunkové 3 Alvin a Chipmunkové 3 (Alvin And The Chipmunks: Chip - Wrecked) (Bontonfilm)
    Do třetice beze změny, jen lokace nám výrazně zatraktivněly a tři malí chlupáči už natvrdo flirtují s uvrtěnými Chipettkami, které se představily již v předešlém dílu. Alvin a Chipmunkové 3 je sice nejméně zábavný film z celé trilogie, stále se ale bezpečně drží v poklidných vodách koukatelného, rodinného průměru.
    Synopse: Chipmunkové a Chipettky tentokrát na jedné lodi, a to doslova, jelikož si s Davem (Jason Lee) vyrazili na luxusní zaoceánské jachtě. Naši malí nezbedové si ale nedají pokoj ani tady a rozpoutají svou, nám dobře známou spoušť vylomenin, v jejichž důsledku jde přepychové plavidlo ke dnu. Všichni se proto ocitají na opuštěném ostrově a jejich dobrodružství je, i díky rafinovanému převleku zloducha Iana (David Cross), teprve na začátku.
    Bonusy:
  • Hudba Chipmunků a taneční stroj,
  • 8 úžasných prodloužených scén,
  • Videoklipy & zpívánky “Vacation”, “Survivor”, “Bad Romance”,
  • Natáčení v ráji,
  • Každý teď tančí!,
  • Přes palubu s Chipmunky,
  • Plus tipy k přežití na ostrově a další!!!,
  • NESKUTEČNĚ LEGRAČNÍ PRODLOUŽENÉ SCÉNY! Prodlužte si zábavu s lodí po okraj naloženou prodlouženými scénami a sledujte další lumpárny svých oblíbených chlupatých kamarádů!
  • 
Zvuk: český DD 5.1, anglický 5.1 DTS-HD/ 5.1, italský DD 5.1, ruský DD 5.1, chorvatský DD 5.1, estonský DD 5.1, maďarský DD 5.1, islandský DD 5.1, litevský DD 5.1, lotyšský DD 5.1, portugalský DD 5.1, srbský DD 5.1, slovinský DD 5.1, ukrajinský DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, italské, ruské, bulharské, chorvatské, estonské, maďarské, islandské, litevské, lotyšské, čínské, portugalské, slovinské, srbské, ukrajinské
    
Obraz: 16:9, 1.85:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 11. dubna 2012.

    Český trailer filmu Alvin a Chipmunkové 3
    Chcete vědět, jaké další Blu-ray disky dorazí do tuzemských obchodů? Podívejte se na kompletní seznam chystaných titulů v našem Blu-ray kalendáři.

    ANKETA

    Na který Blu-ray titul se nejvíce těšíte v 15. týdnu roku 2012?






    Podívat se na výsledky




    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY