Potkají se Murphy a Schwarzenegger v sequelu Dvojčat?

Vydáno: 06.04.2012 18:48 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Bláznivá komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem sice nepatří ke kritikou nejmilovanějším, ale tržby měla bez debat výborné. Dvacet čtyři let od jejího uvedení přemýšlí Universal o sequelu. A do party chce přibrat Eddieho Murphyho!
Myšlenku natočit sequel ke komedii Ivana Reitmana o dvou nesourodých bratrech Dvojčata, jste možná někdy zaslechli. Špitalo se o tom už dříve a spekulovalo se také o návratu dvou hlavních představitelů. Nikdo však v uskutečnění tohoto nápadu snad ani nevěřil (a buďme upřímní, možná si to nikdo ani obzvlášť nepřál).
Vypadá to ale, že nemožné se pomalu začíná stávat skutečností. Universal ve spojení s Reitmanovou Montecito Picture Company se nechal slyšet, že o pokračování snímku z roku 1988 se opravdu vyjednává. A oba herci - Arnold Schwarzenegger alias urostlý a vzdělaný Julius a Danny DeVito jako jeho přesný opak a dvojče z genetického experimentu Vincent - se také mají zúčastnit.
To ale není na celé zprávě to "nejlepší". V zápletce nového dílu mají totiž objevit svého zatoulaného bratra Eddieho Murphyho! Z dvojčat se tedy rázem stanou Trojčata. Ivan Reitman už shání scenáristu a nejspíše i režiséra, protože on sám by měl být v sequelu pouze v pozici producenta.
My doufejme, že výsledek (pokud tedy na něj přeci jen dojde) nebude vypadat tak šíleně, jak zatím zní...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY