Kdo má šanci stát se novou Carrie?

Vydáno: 31.03.2012 15:44 - Simona Knotková | foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Na plátnech kin se adaptace Kingova románu Carrie poprvé objevila v roce 1976 ve snímku Briana De Palmy. Pod režijní taktovkou Kimberly Peirce bude Carrie opět znovuzrozena a zahrát si ji může Chloë Moretz nebo Haley Bennett.
Už pěkná řádka dní uběhla od doby, co jsme vás informovali o nové adaptaci knižního debutu spisovatele Stephena Kinga Carrie. Nemusíte se obávat, že by z tohoto projektu sešlo, právě naopak.
Nová Carrie už našla svou režisérku. Bude jí Kimberly Peirce, filmová tvůrkyně známá dramatem o mladé ženě, která svou osobnost změní v muže, Kluci nepláčou. A na programu dne je teď i poohlížení se po vhodných adeptkách do hlavních rolí. MGM a Screen Gems mají v hledáčku herečky jako Dakota Fanning, Emily Browning nebo Bella Heathcote.
Mezi zdaleka největší kandidátky na roli dívky s paranormálními schopnostmi, které se v původní adaptaci bravurně chopila Sissy Spacek, ale patří jedna z nejžádanějších mladých hereček současnosti Chloë Moretz a Haley Bennett, která se objevila například v hudební komedii Hudbu složil, slova napsal.
Pro roli fanaticky nábožné matky, která hlavní hrdince po celou dobu nejvíce ztrpčuje život, se zase mluví o herecké dvojici Jodie Foster a Julianne Moore.
Konečné rozhodnutí bude samozřejmě na studiu a samotných protagonistkách. Kdo by ovšem z duelů Moretz / Bennett a Foster / Moore vyšel vítězně u vás?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY