Prometheus přiletěl s plnohodnotným trailerem

Vydáno: 18.03.2012 12:18 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Teaser nás o Vánocích překvapil mohutným způsobem, že se i upoutávky na nového Batmana a Hobita musely krčit kdesi v rohu. Plnohodnotný trailer nás ještě více navnadí a propojuje film se slavným Vetřelcem.
Update: níže pod článkem můžete zhlédnout také právě zveřejněný international trailer, který obsahuje pár nových záběrů.
Lepší vánoční nadílku jsme si v právě začínajícím jaru nemohli přát. Červnová premiéra Promethea se rychle blíží, tak musela přijít i prodloužená ruka povedeného teaseru, který si protáčíme v přehrávači každý večer před spaním. Už včera vypuštěný asi minutový IMAX teaser odhalil kupu nového materiálu, který jsme si v rychlých střizích ani neměli možnost pořádně prohlédnout. Nový výživný trailer nás na rozdíl od údernosti svých předchozích bratříčků uvádí také do děje...
...stejně jako stále dokáže ohromovat rozmáchlostí viděného a ke konci pořádně pocuchat nervy svou gradací. Není překvapení, že se vědecký tým vedený kopií Ellen Ripley jménem Elizabeth Shaw vydává na neznámou planetu objevovat nové formy života a narazí tam na něco, co v mnohých divácích vyvolá konotaci s klasickým sci-fi Vetřelec.
Konečně máme možnost v pořádné akci vidět i Charlize Theron, Idrise Elbu, Noomi Rapace nebo Michaela Fassbendera, jenž svým androidním vzezřením vytahuje jakási vajíčka podobná známým xenomorfům. Jediné pojítko? Ani zdaleka!
Když vědecký tým omylem spustí něco, co spustit neměl, nejlepší trikaři z oboru se vytasí monumentálními záběry, kvůli nimž žánr sci-fi máme rádi. Není to jen záhadná loď, kterou objeví posádka nákladní lodi Nostromo, ale i "vesmírní žokejové", kteří se nejspíše budou probouzet k životu, aby transportovali pár malých nevylíhnutých vajec, a možná dojde i na nějaké to ikonické, dobře známé monstrum. Opravdu si nejsem jistý, zda jsem při té rychlé kadenci střihu někde na zlomek sekundy nezahlédl Vetřelce. Odpověď nejspíše bude čekat až v kině.
Výtečně střižený trailer můžete zhlédnout pod naším článkem, verzi s předkrmem v podobě dvaadvacetiminutového rozhovoru s Ridleym Scottem a Damonem Lindelofem pak najdete tady. A aby toho nebylo málo, venku je také další virální video, kterým vás tentokrát provede Michael Fassbender. Také se těšíte tak jako my?


Originální trailer filmu Prometheus


International trailer filmu Prometheus


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY