Avengers se představují na character posterech

Vydáno: 17.03.2012 18:52 - Martin Bubrín | foto: Falcon

Kampaň okolo komiksového srazu superhrdinů stále neutichá. Trailery, plakáty a fotografie se na nás valí ze všech stran... a teď přicházejí další. Na šesti nových plakátech se nám představují jednotlivé postavy.
Ve Velké Británii se film sice stále jmenuje svým bizarním názvem Marvel Avengers Assemble, to ale neznamená, že by se tak měl jmenovat i jinde ve světě. Jak už je u velkých letních blockbusterů zvykem, kromě "normálních" plakátů vznikají také tzv. character postery, na nichž se nám jednotlivě představí hlavní postavy. V květnu se jimi jistě budeme moci pokochat i v tuzemských multiplexech. Na koho se můžeme na plakátech podívat?
1) Black Widow. Výbuchy, odlétávající trosky domů, plameny a drsný zamračený výraz, jak už bývá u letních trháků zvykem. Black Widow očividně u týmu Avengers nebude páté kolo u vozu. Rusovlasá Scarlett Johansson tak zastiňuje i Captaina Americu, který je podivně "přiklíčován" na pozadí plakátu.
2) Thor. Bůh hromu by si spíše zasloužil vlastní plakát, kde mohutně máchá svým Mjolnirem. Místo toho se mu do cesty zase plete Black Widow, která jako by chtěla svést někoho mimo rám plakátu. Tematicky by se tam spíše hodil Loki, jelikož Thorův výraz vypadá, jako by litoval strašlivé chyby... která je s jeho bratrem jistě spojená.
3) Nick Fury. Než dostane Nick Fury vlastní film, dostane vlastní plakát. Nejznámější potitulková postava marvelovského univerza sice vypadá, jako by si odskočila z natáčení filmu Drsnej Shaft, ale to vůbec nevadí, jen vyměnil bazuku z traileru za pouhou pistolku. V pozadí se objevuje také jeho asistentka Maria Hill, v níž fandové Jak jsem poznal vaši matku jistě rozpoznají Cobie Smulders aka Robin.
4) Iron Man. Tento postoj dobře známe. Tony Stark ve svém brnění s odhalenou hlavou se už objevil na oficiálním plakátě, který dává všechny hrdiny dohromady. V pozadí se míhá hromotluk Hulk, který se však plně představuje na dalším kousku...
5) ...spolu s Hawkeyem. Což jsou vlastně totožné pózy jako na oficiálním plakátu. V pozadí můžeme ještě zahlédnout řítící se Quinjet, jenž by měl být pro hrdiny hlavním dopravním a bojovým prostředkem proti návštěvníkům z vesmíru. Nacházet se v něm budou nejspíše všichni, kdo neumějí lítat...
6) Captain America. Poslední plakát nám více přibližuje Captaina Americu (z jehož hlediska bude prý celý film vyprávěn) - v novém, modernějším obleku. Zda je lepší než ten z jeho sólovky, to už nechám na vás. V pozadí se míhá Hawkeye, tentokrát s napnutou tětivou luku. Zda jeho šípy zastaví i vyspělou civilizaci mimozemšťanů, na to si budeme počkat ještě více než dva měsíce.
Všechny character plakáty najdete ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY