Spider-manův protivník Venom dostane vlastní film

Vydáno: 13.03.2012 17:21 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

Mladý režisér Josh Trank sice popřel účast na rebootu Fantastické čtyřky, i tak by ale jeho další snímek mohl být na motivy komiksu. Sony ho chce dostat do spin-offu Spider-mana, který se bude točit okolo záporáka Venoma.
Už před několika dny jsme vás informovali, že režisér Kroniky Josh Trank hledá svůj další potencionální projekt. Tvůrce ale zároveň řekl, že by se (zatím) nemělo jednat ani o pokračování jeho už zmiňovaného celovečerního debutu, ani o reboot Fantastické čtyřky.
I přesto by jeho další film mohl pocházet z dílny studia Marvel. Studio Sony kromě zbrusu nového snímku The Amazing Spider-Man chystá i film věnovaný postavě Venoma, kterého si můžete pamatovat ze snímku Spider-Mana 3. A právě Tranka by rádo vidělo v režisérském křesle.
Autorem první verze scénáře je Jacob Aaron Estes. Vznikla už v roce 2008, kdy se na post režiséra ještě počítalo s Garym Rossem. Ten se nakonec zaměřil na další své projekty včetně - již brzo v kinech promítaných - Hunger Games a od projektu odstoupil. Ani scénář nyní nezůstane stejný a producenti hledají vhodného adepta na jeho přepsání.
Ve trojce Spider-Mana, kterou natočil režisér Sam Raimi, byl Venom parazit, který se nejprve přisál na Petera Parkera alias Spider-Mana a poté se zhostil Eddieho Brocka, fotografa konkurujícího Parkerovi. Venoma / Brocka si tehdy zahrál Topher Grace. Kdo se asi stane obětí parazita nyní?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY