Teenageři z Projektu X nachystají další kalbu

Vydáno: 10.03.2012 12:43 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros. Pictures

Party found footage Nimy Nourizadeho vydělala již třetí den po své premiéře jednadvacet milionů dolarů, což vzhledem k nízkým nákladům není zanedbatelná částka. A pro tvůrce filmu je to dostatečný důvod, aby začali pracovat na sequelu.
Vedení studia Warner Bros. si ještě před uvedením Projektu X spočítalo, že obliba filmů o pařbách + móda natáčet sequely + finanční nenáročnost žánru found footage by mohly vyčíslit nemalé zisky a rozhodlo se oslovit scenáristu Michaela Bacalla s prosbou, zda by se neujal scénáře druhého dílu alkoholově rozjařené nízkorozpočtové taškařice.
Na detaily ohledně děje či postav si budeme muset samozřejmě ještě nějaký čas počkat. Bacall by měl kromě jiného začít pracovat na zatím blíže nespecifikovaném snímku o producentovi Lesu Grossmannovi z komedie Tropická bouře, na což se podle vlastních slov velice těší.
"Už od samého začátku z toho mám velikou radost, protože tuto postavu jednoduše miluji," svěřil se v jednom z rozhovorů. "Tom si s příběhem neuvěřitelně dobře poradil, propůjčil mu skutečné emoce, vložil do toho celé srdce," dodal a zdůraznil, že v realizaci projektu pevně doufá.
A aby sequelů nebylo málo (a Bacall netrpěl nedostatkem práce), proběhla médii nedávno zmínka o možnosti sequelu (prý velmi povedeného) 21 Jump Street, na jehož scénáři se tvůrce také podílel. Ani tomuto pokračování by se prý scenárista nebránil.
První Projekt X budou mít čeští diváci možnost spatřit až 26. dubna tohoto roku.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY