Podívejte se na deset minut z Johna Cartera

Vydáno: 06.03.2012 08:47 - Martin Bubrín | foto: Falcon

Očekávaný velkofilm zanedlouho udeří do kin a jeho kampaň se ještě na poslední chvíli snaží diváky přesvědčit, aby nechali rozdělanou práci tak a ve čtvrtek si udělali volno. Pravděpodobně to totiž bude stát za to.
John Carter: Mezi dvěma světy dle trailerů a slov tvůrců slibuje epickou fantasy podívanou v novém světě, při jejímž sledování se nebudeme bát připlatit si za 3D. Řemeslné úrovně se ostatně nemusíme bát vůbec, jelikož za kamerou sedí Andrew Stanton z Pixaru, který má za sebou hity jako VALL-I nebo Hledá se Nemo. Zda se mu první zářez v hraných vodách povede jako jeho kolegovi Bradu Birdovi, si budeme ještě muset počkat minimálně tři dny.
Studio Disney ale těsně před premiérou vypustilo ven ještě na ujištění deset minut ze začátku filmu, než je John Carter (Taylor Kitsch) nevysvětlitelně přenesen ze Země na Mars. Čekejte tedy zaprášené westernové městečko a kulisy občanské války. Pravé trikové orgie na nás budou čekat až v kině, jestli je ale tvůrci všechny neodhalili už v trailerech, tv spotech, featurettech a fotografiích, kterých se ve velkém množství hemží celý internet. Stačí jen trochu "zagooglit".
Slíbených úvodních deset minut snímku John Carter: Mezi dvěma světy můžete zhlédnout přímo pod článkem.

Ukázka z filmu John Carter: Mezi dvěma světy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY