Co dalšího chystá Todd Phillips?

Vydáno: 11.02.2012 14:23 - Amaya Tomanová | foto: Melinda Sue Gordon / Warner Bros. Entertainment & Legendary Pictures

Režisér Pařeb má rozjednané čtyři projekty
Ed Helms, Bradley Cooper, Todd Phillips a Zach Galifianakis při natáčení filmu <b>Pařba v Bangkoku</b>
Warner Bros. Entertainment Inc.
Todd Phillips se do povědomí filmových diváků dostal především díky pařbám v ve Vegas a v Bangkoku. Kromě nich má na svědomí například Ztřeštěnou jízdu, Starskyho a Hutche nebo Mládí v trapu.
Momentálně pracuje na třetí - a podle všeho závěrečné - Pařbě, po jejímž dotočení rozhodně nemíní odpočívat. Ve spolupráci s filmovými studii Warner Bros. jedná o možnosti režie čtyř projektů - The Mule, Arms And The Dudes, The Island a Million Dollar Strong.
Prvně jmenovaný bude adaptací stejnojmenného románu Tonyho D'Souzy, v níž se mladý pár pokusí vyřešit finanční problémy spojené s nečekaným těhotenstvím pašováním drog. Arms And The Dudes je inspirován článkem v magazínu Rolling Stone o dvou kamarádech z Miami Beach, kteří zbohatnou díky dohodě s armádou o dodávce zbraní spojencům v Afghánistánu. Spoluproducenty budou kromě Phillipse Mark Gordon a Brian Zuriff, spekuluje se o Stephenu Chinovi coby scenáristovi.
Co se The Island týče, do světa zatím žádné detaily vypuštěny nebyly. Ví se pouze to, že scénář napsal Adam Sztykiel podle námětu Travise Ficketta a Terryho Matalase. Million Dollar Strong zase hledal inspiraci na YouTube - konkrétně u rapových videí Mikea O'Connella a Kena Jeonga.
Phillips s největší pravděpodobností nebude režírovat všechny čtyři snímky, ale bude se na nich určitě podílet coby producent. Dalším projektem, který má být v březnu uveden na plátna, je Project X, jehož trailer jsme vám nedávno přinesli.
zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY