Nová Vrána nakonec přece jen přiletí

Vydáno: 31.01.2012 14:13 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Plánovaný remake právě dostal nového režiséra
Brandon Lee ve filmu <b>Vrána</b>
Miramax Films
V souvislosti s plánovaným remakem kultovního "prokletého" snímku z devadesátých let Vrána se nyní vynořila jedna z nejzásadnějších a nejočekávanějších novinek: jméno režiséra. Nesnadným úkolem vzkříšení legendy byl pověřen Francisco Javier Gutiérrez (Before The Fall), scénář si vezme na starost Jesse Wigutow. O hereckém obsazení zatím nepadlo ani slovo.
K zásadnímu posunu vpřed také přispělo to, že spor mezi společnostmi Relativity Media a Weinstein Company dospěl ke zdárnému konci. "Obě strany budou nadále na filmu spolupracovat podle původního plánu. Relativity Media ustoupila od veškerých námitek vznesených proti Weinstein Company a naopak," zní oficiální zpráva.
Práce na remaku rozhodně nebyly žádnou procházkou růžovým sadem. Postupně se vystřídalo několik kandidátů na hlavní roli Erica Dravena (Bradley Cooper svou účast zvažoval, o několik měsíců později si vše rozmyslel, poté se zvažoval například i Mark Wahlberg).
Možná by stálo za úvahu zamyslet se nad tím, zda všechny ty komplikace nejsou znamením, že do některých legend není radno kopat...
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY