Temný rytíř povstal na novém plakátu

Vydáno: 12.12.2011 09:22 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Teaser už je nejspíše za dveřmi
Tom Hardy ve filmu <b>Temný rytíř povstal</b>
Warner Bros. Pictures
Netrpělivě odpočítávat premiéru jednoho z nejočekávanějším filmů následujícího roku budeme ještě dobrých několik měsíců. Hardcore fandové se doteď mohli kochat jen paparazzi fotkami z natáčecího placu, popřípadě začít luštit první střípky virální kampaně, která přišla na internet s tajemnými dokumenty nebo fandovskými plakáty na všechen způsob. Nyní od studia Warner Bros. přichází první oficiální plakát, který nás konkrétněji uvádí do děje... a dělá nás ještě netrpělivějšími.
The Legend Ends... nejspíše nás opravdu čeká epické zakončení jedné slavné legendy. Už jen z pouhého plakátu jde cítit ponurá atmosféra na sto honů. Kdo si myslel, že Bane bude jen dalším skalpem na Batmanově opasku, ten se možná bude muset pomalu smiřovat s tím, že tato sága šťastný konec mít nebude. Kdo viděl zápasnického Warriora s Tomem Hardym, tak mi dá jistě za pravdu.
Zkrátka, i obyčejný plakát dokáže vyvolat nějaké neskrývané emoce. V tomto případě stačí jen roztříštěná batmanovská maska a Baneovy záda zahalené v dešti. A ihned jde z toho cítit, že to, co se na nás v červenci chystá, bude něco velkého.
P. S.: Trailer by měl být uveřejněn před druhým Sherlockem Holmesem (US premiéra 15. prosince), doufejme tak, že se dostane co nejrychleji i na internet.
Plakát filmu Temný rytíř povstal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY