Hawke a Delpy se sejdou i po soumraku?

Vydáno: 28.11.2011 08:36 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Richard Linklater chystá pokračování Před soumrakem
Julie Delpy a Ethan Hawke ve filmu <b>Před soumrakem</b>
2004 Warner Independent Pictures
Pokud patříte k fanouškům romantického dramatu Před úsvitem režiséra Richarda Linklatera, stejně jako na něho volně navazujícího pokračování Před soumrakem, máme pro vás dobrou zprávu. Představitel hlavní mužské role Ethan Hawke v rozhovoru pro server AlloCine prozradil, že se dost možná dočkáme i dalšího pokračování.
On, jeho herecká kolegyně ve filmu Julie Delpy a režisér se dokonce ještě letos chtějí pustit do napsání nového příběhu. Natáčení by rádi rozjeli v létě příštího roku, aby všechno stihli do roku 2013. Právě tehdy to bude totiž devět let od posledního dílu, tedy stejně dlouhá doba, která uplynula mezi prvním a druhým filmem. Ohledně toho, do jakého města by nás tvůrci snímku zavedli tentokrát, však nepadlo zatím ani slovo.
Před úsvitem z roku 1995 začíná ve vlaku, kde se seznámí Američan s francouzskou studentkou a společně poté stráví jednu noc ve Vídni. Znovu se setkávají až o devět let později, v roce 2004 ve snímku Před soumrakem, a místem jejich náhodného setkání se stala Paříž.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY