Zahraje si Colin Firth záporáka v Old Boy?

Vydáno: 18.11.2011 08:46 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Josh Brolin možná našel nového protivníka
Colin Firth ve filmu <b>Jeden musí z kola ven</b>
2011 - Working Title
V září jsme vás informovali o možném působení Christiana Balea v remaku Old Boye Spikea Leeho. Tvůrci jej chtěli do role úhlavního záporáka celého snímku, muže, který se v příběhu postará o patnáctileté věznění hlavního hrdiny. Nyní se však zdá, že z jeho případné účasti již sešlo a role by měla být nabídnuta Colinu Firthovi.
Herec, který se naposledy blýsknul ve špionážním thrilleru režiséra Tomase Alfredsona Tinker, Tailor, Soldier, Spy, by se tak mohl stát protivníkem Joshe Brolina, již dávno potvrzeného nového "old boye". Pokud jste obeznámeni s originálem z dílny Chan-wook Parka, a nedokážete si milého herce spojeného s rolemi dobráků dost jasně představit jako psychotického šílence, nejste jediní. Na druhou stranu, možná budeme ještě hodně překvapení. Kopu talentu by na to Firth bez debat měl.
Co se týče dalších novinek ohledně remaku, Rooney Mara, která měla ztvárnit hlavní ženskou hrdinku a lásku Joshe Brolina, se s největší pravděpodobností v obsazení taktéž neobjeví. Můžeme tedy nadále s napětím očekávat, komu bude tato role přiřknuta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY