Taylor Lautner hvězdou nezávislých filmů?

Vydáno: 11.11.2011 09:45 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Chystá se spolupracovat s Gusem Van Santem
Taylor Lautner ve filmu <b>Bez dechu</b>
2011 H.C.E.
Být idolem třináctiletých holek může být na rozjezd kariéry sice docela fajn, ale pokud to s hereckou dráhou myslíte vážně, po chvíli vám to zřejmě přestane stačit a bude vám to spíše na obtíž. Své by o tom určitě mohl vyprávět i devatenáctiletý Taylor Lautner, známý vlkodlak ze Twilight ságy.
První pokus o vymanění se ze škatulky kluka z plakátů v dívčích pokojících si přitom odbyl už letos v thrilleru Bez dechu, který momentálně obráží i naše kina. Tento snímek se ovšem nedočkal úplně nejpozitivnějšího ohodnocení kritiky, o čemž se ostatně můžete přesvědčit i v naší recenzi.
Lautner to však očividně nevzdává a teď to dokonce vypadá, že by mohl mít nakročeno tím správným směrem. Na obzoru je totiž projekt, na kterém má dělat s režisérem Gusem Van Santem, tvůrcem nezávislých filmů, který má na svém kontě například oscarový Milk nebo rovněž cenami ověnčeného Slona. Sám Taylor se má ujmout produkce. O příběhu nového snímku se toho jinak zatím neví nic. Podle všeho by však měl vycházet z jistého článku, který byl uveřejněn v magazínu New Yorker.
Natáčení se má rozeběhnout někdy v první čtvrtině příštího roku. Van Sant už přitom měl jednou v minulosti šanci s Lautnerem spolupracovat, a to na Twilight Saga: Rozbřesk - 1. část. Jak víme, z jeho možného režisérského postu však nakonec sešlo a byl nahrazen Billem Condonem.
A ať už si o tomto mladičkém herci myslíte cokoliv, držme mu pěsti, ať mu to tentokrát skutečně vyjde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY