Třetí Sherlock Holmes bude

Vydáno: 04.11.2011 11:42 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Už se začalo pracovat na scénáři
Robert Downey Jr., Noomi Rapace a Jude Law ve filmu <b>Sherlock Holmes: Hra stínů</b>
2012 Warner Bros
Ještě do kin nedorazila ani Hra stínů (u nás premiéra 5. ledna) a studio Warner Bros. už s plným nasazením zosnuje plány do budoucna. Robert Downey Jr., Jude Law a Guy Ritchie jsou očividně hodně silná značka a záruka finančního úspěchu (aby ne, když jednička vydělala více než půl miliardy celosvětově), nelze tak neočekávat, že by druhé pokračování mělo vydělat méně peněz. Zkrátka, snad se nám tady po méně vydařeném letošním otvíráku (Zelený sršeň vydělal okolo dvou set milionů), zase schyluje na pořádný "zimní" blockbuster.
Toho si jsou producenti vědomi a aniž by vyčkávali, až co ukážou čísla v tabulkách, už najali scenáristu, aby pomalu začal pracovat na třetím dílu. A tím člověkem by měl být Drew Pearce. Ten je v Hollywoodu sice zatím jen nováček (zatím se podílel jen na seriálech nebo televizních filmech), ale na nedostatek práce si nemůže stěžovat. Nabídky na velké projekty se mu jen hrnou.
V současné době je spojen s třetím Iron Manem (kterého napíše společně se Shanem Blackem), novou marvelovkou Runaways pojednávající o dětech, které zjistí, že jejich rodiče jsou součástí tajného zločineckého syndikátu, nebo s Del Torovým fantasy Pacific Rim. Tomu se říká docela slušně rozjetá kariéra, ne? Už docela začíná dávat smysl, proč si ho Warneři vybrali, aby se "postaral" o jejich další zaručený hit.
Na nějaké konkrétnější informace je však ještě brzy, ledy se ale určitě prolomí o Vánocích, kdy má druhý Sherlock Holmes premiéru v USA. My zatím můžeme jen doufat, aby se Guy Ritchie neopakoval tak moc, jak to jde poznat z traileru...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY