Shawn Levy plánuje oživit Pinocchia

Vydáno: 19.10.2011 16:55 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Prequel se zaměří na osudy jeho stvořitele
Fotografie z filmu <b>Pinocchio</b>
Walt Disney Productions
Prequely se v poslední době těší mimořádné oblibě. Studio 20th Century Fox aktuálně zakoupilo práva na zfilmování The Three Misfortunes of Geppetto, z čehož si znalci pohádek správně odvodí, že se bude jednat o prequel k dobrodružstvím o Pinocchiovi.
Příběh o dřevěné loutce chlapce, který vznikne pod rukama starého dřevořezbáře a posléze se stane skutečným člověkem z masa a kostí, zná snad každý z nás. V prequelu by se tvůrci měli zaměřit na osudy jeho stvořitele Geppetta a na jeho život, kterým žil před Pinocchiem. A nejspíše se z toho vyklube pěkné drama, protože řezbář měl podle všeho zažít těžká léta plná války, strádání a neštěstí. Také poznáme ženu, kterou miloval.
Scénář má na svědomí Michael Vukadinovich, debutant, který se podílel například na chystaném snímku Do Over v produkci Andrewa Adamsona. Jako režiséra by studio nejraději vidělo Shawna Levyho, jehož zatím poslední snímek Ocelová pěst s Hughem Jackmanem čeští diváci v kinech uvidí již na začátku listopadu.
V současné době je Levy zaneprázdněn produkcí snímku Akiva Schaffera , v jehož obsazení se můžeme těšit na Bena Stillera nebo Vince Vaughna. Po dokončení tohoto projektu by se měl pustit do nové adaptace Frankensteina, o které jsem vás před měsícem informovali.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY