Vznikne nepřístupná verze Wolverina?

Vydáno: 17.10.2011 08:25 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Jackman zapolemizoval nad věkovou přístupnosti filmu
Hugh Jackman ve filmu <b>X-Men Origins: Wolverine</b>
Twentieth Century Fox Film Corporation
Hugh Jackman v současnosti absolvuje maraton tiskových konferencí a rozhovorů s novináři k filmu Ocelová pěst, což v praxi znamená, že musí čelit palbě dotazů týkajících se také nového Wolverina.
Během jedné z nich si také zapolemizoval nad přístupností snímku: "S Jamesem Mangoldem jsme mluvili o možnosti verze přístupné od sedmnácti let a řekli jsme si, že bychom tuto možnost neměli rozhodně jen tak smést ze stolu. Stranou nenecháváme ani variantu, že by se souběžně natáčely dvě verze. K tomu, abychom o podívanou ochudili mladší diváky, bychom totiž potřebovali zatraceně pádné důvody,"
Je jasné, že "mládeži nepřístupná" verze by byla mnohem zajímavější. Natočit nepřístupný sequel snímku, který měl běžnou přístupnost, však rozhodně není běžná praxe, a už vůbec ne u velkorozpočtových trháků. Jackmana ovšem možnosti projevu Wolverinova charakteru v necenzurované verzi fascinují. Pokud podle něj existuje nějaký mládeži nepřístupný superhrdina, je jím právě Wolverine.
Pravděpodobnost, že do kin přijde skutečně drsnější verze, však není příliš velká. Tvůrci si velmi dobře uvědomují, že řada Wolverinových fanoušků ještě ani neoslavila třinácté narozeniny. Proto připadá v úvahu i možnost, že na stříbrná plátna by byla vyslána "jemnější" verze, zatímco ta nepřístupná by vyšla v DVD / Blu-ray edici. Podle Jackmana by však ani okleštěný Wolverine nemusel nutně ztratit na kvalitě a atmosféře. "Koneckonců, i Nolanovi se podařilo vykouzlit u batmanovské série ponurou a temnou atmosféru bez omezení přístupnosti," říká.
Ať už to dopadne jakkoliv, můžeme si být jistí, že se tvůrci pokusí odvést co nejkvalitnější práci. Do natáčení se pustí jakmile Jackman dokončí rozpracované Bídníky.
zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY