Werner Herzog si zahraje snipera

Vydáno: 11.10.2011 08:33 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Ve filmu One Shot se stane protivníkem Toma Cruise
Werner Herzog při natáčení filmu <b>Grizzly Man</b>
Lions Gate Films
Německý režisér Werner Herzog se přidává k natáčení thrilleru One Shot. Není to však snad z důvodu eventuální výměny za stávajícího režiséra a zároveň autora scénáře Christophera McQuarrieho. Herzog si ve filmu zahraje úhlavního padoucha.
McQuarrie coby velký fanoušek Herzogovy tvorby, která čítá například tituly jako Aguirre, hněv Boží nebo Upír Nosferatu, svého idola oslovil a ten nabídku přijal. Německý režisér má za sebou už slušný počet filmů, ve kterých se jako herec objevil. Role ve One Shot je však jeho první opravdu větší.
Ve filmové adaptaci stejnojmenného románu si zahraje bývalého válečného zajatce, který stojí za sérií pěti vražd provedených pomocí sniperu. Na straně druhé mu bude čelit Tom Cruise alias hlavní hrdina celého příběhu (a zároveň hrdina i všech ostatních románů ) Jack Reacher. Právě tento vysloužilý voják se bude pokoušet viníka tajemných vražd odhalit.
V obsazení se dále objeví hvězdy jako Rosamund Pike, Richard Jenkins, Robert Duvall, Alexia Fast nebo třeba David Oyelowo. Na hotový snímek se můžeme těšit v únoru roku 2013.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY