Třetí Krotitelé duchů mají scénář

Vydáno: 01.09.2011 15:02 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

"Who you gonna call?" zazní již potřetí
Dan Aykroyd ve filmu <b>Rozverná mládež</b>
New Line Cinema
Dan Aykroyd v rozhlasové show Dennise Millera minulý týden potvrdil, že s třetím pokračováním duchařských komedií Krotitelé duchů a Krotitelé duchů II se stoprocentně počítá. Zároveň se snažil vnést trochu pořádku do fám, které se ve spojitosti s filmem vyrojily a rozhovořil se o případné účasti Billa Murrayho.
"Ano, film natočíme a pokud možno s Murrayem," řekl Aykroyd. "Pevně v to doufáme. Máme výborný scénář. Nesmíme ale zapomínat, že jakkoli byl Murray hlavním tahounem, Krotitelé nikdy nestáli na jednom konkrétním prvku," dodává. V rámci rozhovoru také odtajnil několik drobností, týkajících se děje a postav: "Moje postava - Ray - oslepl na jedno oko, což mu znemožňuje řídit Cadillac. Kvůli nemocnému kolenu ani nemůže vláčet na zádech potřebnou výstroj. Egonovi zase brání tloušťka v dopnutí kombinézy. Mladá krev je zkrátka zapotřebí."
A když už je řeč o mladé krvi, nemohli se novináři nezeptat, zda mají filmaři na mysli někoho konkrétního..."Líbí se mi Matthew Gray Gubler ze seriálu Myšlenky zločince," přiznává Aykroyd. "Rozhodně proběhne regulérní casting. Víme jen to, že potřebujeme do nového týmu tři muže a jednu ženu."
Natáčení by mělo začít na jaře příštího roku, autory tolik vychvalovaného scénáře jsou Lee Eisenberg a Gene Stupnitsky.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY