Kevin Bacon to se záporáky myslí vážně

Vydáno: 31.07.2011 13:25 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Postaví se nemrtvým poldům v komiksovém R.I.P.D.
Kevin Bacon ve filmu <b>Ozvěny mrtvých</b>
Artisan Entertainment
Kevin Bacon nebyl v poslední době moc vidět. Všehovšudy si ho můžeme pamatovat maximálně z revenge béčka Rozsudek smrti, kde se mstil za smrt syna, pro nějaký notoricky známy kousek bychom museli sáhnout až do roku 2003, kde se nám představil v Eastwoodově Tajemné řece. Jinak tahle hvězda devadesátých let zrovna nesvítí tak, jak by měla.
Návrat do áčkové ligy mu však zajistil letošní X-Men: První třída, kde se s chutí ponořil do "bondovského" zloducha Sebastiana Shawa a dokázal, že podobné role mu jsou ušité snad na tělo. A nejspíše v nich hodlá pokračovat. Zlého drogového dealera si vystřihl ještě loni v nezávislém indie snímku o superhrdinech s názvem Super, na své zlodušské role naváže také v připravované adaptaci komiksu R.I.P.D., kde bude znepříjemňovat život dvěma nemrtvým policajtům.
Chystaný film Roberta Schwentkeho (Zakletý v čase, Red) bude pojednávat o zvláštní policejní jednotce, která má za úkol poslat neposlušné duše zpátky "na druhou stranu". O buddy-chemii se tentokrát budou pokoušet Jeff Bridges a Ryan Reynolds, z nichž jeden zemřel už za dob Divokého západu. Nemusím snad říkat který... Bacon by si podle všeho měl zahrát právě postavu, která zařídila tomu druhému nevytoužený "odpočinek v pokoji".
Film podle scénáře Phila Haye a Matta Manfrediho (napsali například loňský Souboj titánů) by se měl začít natáčet někdy v druhé půli tohoto roku a do kin by se měl podívat až v roce 2013.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY