Mikael Håfström plánuje nový horor

Vydáno: 04.08.2011 11:24 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Švédský režisér natočí Wake
Mikael Håfström při natáčení filmu <b>Obřad</b>
New Line Cinema
Mikael Håfström, švédský režisér, který má na svém kontě například horor podle Kingovy předlohy Pokoj 1408 nebo drama ze školního prostředí Zlo mezi námi, bude točit další horor. Od jeho posledního počinu Obřad uběhlo již pár měsíců, nyní podepsal smlouvu se společností Hammer Films o natočení snímku s jednoduchým názvem Wake.
Původní koncept příběhu pro tento film pochází z dílny Christophera Borrelliho. Håfström však nakonec bude vycházet ze scénáře přepsaného, který má na svědomí Matthew Sand - ten se do filmové tvorby zatím zapsal pouze jedním scénářem, a to ke snímku Ninja Assassin. Wake bude tak jeho druhým počinem.
O příběhu tohoto nového filmu se toho ještě příliš neví, jedno by však mělo být jisté už teď - tvůrci budou vycházet z díla skotského romanopisce Roberta Louise Stevensona a jeho Jekylla a Hyda. Nespočetně a v mnoha různorodých verzích již omílané téma? Možná. Na druhou stranu je ale tato klasika také bezednou studnicí inspirace, která nás jistě překvapí i tentokrát. Výsledek by nám mohl být znám už příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY