Skončí série Indiana Jones a Transformers?

Vydáno: 13.06.2011 21:05 - Ondra Hricko | foto: Facebook tvůrce

Shia LaBeouf se rozpovídal o možnostech pokračování
Shia LaBeouf, Harrison Ford a Karen Allen při natáčení filmu <b>Indiana Jones a království křišťálové lebky</b>
Paramount Pictures
Herec Shia LaBeouf se pro MTV rozhovořil o své účasti v pokračováních úspěšných filmových sérií o svérázném archeologovi Indiana Jonesovi a akční sci-fi řežbě Transformers. A máme pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu...
V případě té první série to vypadá velmi slibně. Prozradil, že páté pokračování není zase až tak daleko, dokonce se Harrison Ford prý již chystá do posilovny, aby nabral potřebnou kondici před natáčením.
U Transformerů to ale bohužel už vypadá hůře. Do čtvrtého dílu prý v žádném případě nepůjde a ani neočekává, že by se k případné čtyřce vrátil režisér Michael Bay. Třetí díl mimo jiné právě vstupuje do kin s názvem Transformers: Dark of the Moon. Premiéru v České republice má zanedlouho - již 30. června.
Shia LaBeouf se ale momentálně především chystá na natáčení snímku s vážnějším tématem. Jedná se o film Johna Hillcoata pojmenovaný The Wettest County in the World a bude vyprávět o gangu pašeráků alkoholu v USA v době prohibice. Kromě něj se ve snímku objeví například Tom Hardy či Gary Oldman. Snad nám tak ukrátí čekání na nového Indyho.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY