Kinopremiéry: Za vysvědčení na Mimoně

Vydáno: 29.06.2022 07:30 - Vratislav Šálek | foto: Impawards

Jedinou premiérou posledního červnového dne jsou druzí Mimoni s podtitulem Padouch přichází. Je tedy jasné, že po rozdání vysvědčení dostanou některé děti odměnu a zamíří do nejbližšího kinosálu.
Mimoni 2: Padouch přichází (Minions: The Rise of Gru) (CinemArt)

Český plakát filmu Mimoni 2: Padouch přichází / Minions: The Rise of Gru
© CSFD
Po sedmi letech se do kin vrací oblíbení žlutí tvorové, kteří jsou možná otravní a protivní, většinu dětí ale stále baví a prodávají velké množství různého merchandisingu. I z toho důvodu se nedají očekávat žádné změny, ale jen a jen sázka na absolutní jistotu, o čemž svědčí i to, že režii znovu obstaral Kyle Balda, který si k ruce vzal debutanta Brada Ablesona a o něco zkušenějšího Jonathana del Vala. I ze synopse je víceméně jasné, že nepůjde o nic složitého, ale spoléhat se bude na řadu klišé, možná až primitivní děj a spousty a spousty žlutých příšerek. Ohlasů je zatím minimum, ale jsou spíše pozitivnější, ty ale stejně rodiny s dětmi řešit nebudou. Našince může ovšem mrzet nutný dabing, protože v originálním znění se sešlo dost hvězdných hlasů. Jediná premiéra týdne.

Synopse: Mimoni stále hledají největšího padoucha všech dob, kterému chtějí oddaně a věrně sloužit. Při pátrání narazí na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru, a aniž by to tušil, tohle setkání mu radikálně změní život.

Zajímavost: Jde o vůbec první v kinech uvedený sequel animovaného prequelu a zároveň spin-offu.

Oficiální český trailer filmu Mimoni 2: Padouch přichází / Minions: The Rise of Gru


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY