Kinopremiéry: Pekelný šťastný nový rok

Vydáno: 29.12.2021 07:30 - Vratislav Šálek | foto: Kultura Volyně

Poslední a osamocenou letošní premiérou je pokračování slovensko-české komedie Šťastný nový rok. Symbolicky tak tohle pravděpodobné domácí peklíčko ukončí v kinech rok, který z jasných důvodů za moc nestál.
Šťastný nový rok 2: Dobro došli (Falcon)

Plakát filmu  / Šťastný nový rok 2: Dobro došli
© CSFD
Po dvou letech přichází pokračování slovensko-české komedie, od něhož se dá čekat vesměs totéž. O režii se znovu postaral Jakub Kroner a v hlavních rolích se vrátily Táňa PauhofováAntónia LiškováGabriela Mihalčínová Marcinková a Zuzana Norisová, které doplnili třeba Ján KoleníkDagmar Veškrnová-HavlováEmília VášáryováTomáš Maštalír nebo Jiří Bartoška. Ohlasy ani komentáře zatím neexistují, dá se ale předpokládat, že moc nadšené nebudou, protože víc než o cokoli jde o jasnou sázku na tu nejnižší diváckou jistotu. Jedno (skoro)domácí peklíčko na konec divného roku a osamocená premiéra týdne.

Synopse: Marek (Ján Koleník) požádá na Silvestra Hanu (Tatiana Pauhofová) o ruku. Ta nadšeně souhlasí, čímž rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, který bude obřadu u moře v Chorvatsku předcházet. Trojice Haniných kamarádek (Antónia LiškováZuzana Norisová a Gabriela Mihalčínová Marcinková) a jejich rodiny totiž do všeho vnesou takový zmatek a nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo ji dokonce odradili natolik, že k ní ani nedojde.

Oficiální trailer filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY