Novým Kapitánem Amerikou bude Anthony Mackie

Vydáno: 20.08.2021 08:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Netrvalo to dlouho a Chris Evans byl nahrazen. V roli Kapitána Ameriky se v připravovaném čtvrtém díle představí Anthony Mackie.
Anthony Mackie ve filmu  / The Falcon and the Winter Soldier
© Deadline
Anthony Mackie vystřídal postavu Stevea Rogerse, kterou dříve ztvárňoval Chris Evans, už v chváleném seriálu The Falcon and the Winter Soldier, který vysílala streamovací služba Disney+. O projektu "Captain America 4" zatím nejsou známy žádné podorbnosti, a to ani to, jestli se ve svých rolích vrátí Sebastian Stan jako Winter Soldier, Wyatt Russell jako John Walker nebo jestli se můžeme těšit alespoň na krátký návrat oblíbeného Chrise Evanse, který příběh opustil na konci Avengers: Endgame. Ani o příběhu není nic známo, ale mezi fanoušky už víří diskuse o tom, kam by se celý děj mohl posouvat. Bude souviset se zmíněným seriálem? Viděli jsme první náznaky v nedávno uvedené Black Widow? Nebo to bude všechno úplně jinak?

Pro tuhle chvíli je neznámý i režisér. Co ale bylo odtajněno, tak jména scenáristů. Malcolm Spellman a Dalan Musson už si střihli The Falcon and the Winter Soldier, tak jsou ideální volbou i pro samostatný film. Že toho moc nevíme? Nevěste hlavu, další informace určitě brzy dorazí!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY