V červnu na streamovacích službách: Kluk s parožím nebo lekce aerobiku? Bude to pestré!

Vydáno: 02.06.2021 12:30 - Lukáš Frank | foto: Apple TV+

Vypadá to, že ani v červnu nás nečeká zrovna letní počasí. Tak proč nevyplnit každý deštivý den jednou z novinek, které nám představují streamovací služby? Výběr je opravdu pestrý!
Sweet Tooth: Chlapec s parožím (Netflix)

Christian Convery ve filmu  / tt12809988
© Netflix
Jak již název napovídá, nový fantasy seriál Netflixu bude sledovat kroky mladého Guse, který je napůl člověk a napůl jelen. Ten žije v postapokalyptické Americe, ve které se tento typ hybridů rodí denně. Gus a jeho přátelé se pokusí zjistit, proč je tento jev tak častý. Jedná se o adaptaci knižní fantasy série Jeffa Lemirea a samotné produkce se ujal Robert Downey Jr. Osm dílů bude možné zhlédnout od 4. června 2021.

Premiéra: 4. června 2021

Originální trailer seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím
Lisey's Story (Apple TV+)

Julianne Moore, Clive Owen ve filmu  / Lisey's Story
© Apple TV+
Na osm epizod opět spojí síly Julianne Moore a Clive Owen, kteří se takto potkali ve filmu Potomci lidí, a zahrají si v adaptaci knihy Stephena Kinga z roku 2007 (u nás vydáno pod názvem Lisey a její příběhy). Lisey je vdovou po slavném spisovateli. Po několika měsících po jeho smrtu se pustí do vyklízení jeho pracovny a uvědomí si, jak velký kus minulosti vytěsnila ze své hlavy. Proč? Ve chvíli, kdy se objeví násilník Dooley, vydává se Lisey po stopách vlastních vzpomínek, aby zjistila, co před sebou celé roky skrývala. Herecké obsazení perfektní, tak snad se vydaří i zpracování.

Premiéra: 4. června 2021

Originální trailer seriálu Lisey´s story
Probuzení (Netflix)

Gina Rodriguez ve filmu  / Awake
© Netflix
Červen bude zřejmě ve znamení postapokalyptických snímků, které si Netflix v poslední době velice oblíbil. Není divu, když žánrově podobnou Armádu mrtvých Zacka Snydera vidělo za první týden od premiéry 70 milionů předplatitelů. Probuzení zachycuje osud lidstva ve chvíli, kdy přijde o schopnost spánku a je odstřihnuto od veškeré spotřební elektroniky. Je opravdu malá dcera Giny Rodriguez klíčem k záchraně lidstva?

Premiéra: 9. června 2021

Originální trailer filmu Probuzení
Kouzelný drak (Netflix)

Fotografie z filmu Kouzelný drak / Wish Dragon
© Variety
Na své si přijdou i děti, kterým se 11. 6. 2021 otevře možnost zhlédnout nový animák Wish Dragon, který připravila Čína v koprodukci s USA. Odhodlaný Din se chce opět setkat se svou dávnou dětskou kamarádkou Linou. Na své cestě za ní narazí na draka, který umí plnit přání, a tak objeví svět plný kouzel.

Premiéra: 11. června 2021

Originální trailer filmu Kouzelný drak
Otcovství (Netflix)

Kevin Hart ve filmu Otcovství / Fatherhood
© Netflix
Už v polovině června se představí Kevin Hart v srdceryvném dramatu (s nádechem komedie) Otcovství, které sleduje osudy otce, který se musí postarat o svoji novorozenou dceru poté, co její matka zemře při porodu. Snímek je inspirován skutečnou událostí. Uvidíme, jak Hartovi role sedne po rozjuchaném Jumanji: Vítejte v džungli!.

Premiéra: 18. června 2021

Originální trailer filmu Otcovství
No Sudden Move (HBO Max)

No Sudden Move cast
© The Playlist
Nový film Stevena Soderbergha (Erin Brockovich) se může pyšnit hvězdným obsazením – Matt Damon, Brendan FraserBenicio del Toro nebo David Harbour. Film je zasazen do roku 1955 do Detroitu. Bude o skupině zlodějů najatých na zdánlivě snadný úkol, který se ale ošklivě zvrtne. Zloději se pak snaží najít toho, kdo je najal. Scénář napsal Ed Solomon, který má na svém kontě třeba dva díly Podfukářů.

Premiéra: 18. června 2021

Oficiální teaser filmu No Sudden Move
Physical (Apple TV+)

Rose Byrne ve filmu  / tt11828492
© Apple TV+
Desetidílný komediální seriál s Rose Byrne v hlavní roli dorazí na vaše streamovací služby 18. června 2021. Osmdesátá léta. Nudný život manželky a matky. Jeden velký sen. Ten se stane skutečností ve chvíli, kdy se zamiluje do aerobiku a zbohatne na prodeji videokazet s právě zmíněným aerobikem. Režie se ujal třeba Craig Gillespie, který v těchto dnech slaví úspěchy s disneyovskou Cruellou a blýsknul se i oscarovým filmem Já, Tonya.

Premiéra: 18. června 2021

Oficiální trailer seriálu Physical


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY