Justin Simien natočí remake Disneyho Strašidelného domu

Vydáno: 24.04.2021 08:00 - Lukáš Frank | foto: WDW News Today

Strašidelný dům? To je jeden z dalších Murphyho filmů, kde se jen otravně zubí do kamery? Ano, je to on! A zjevně je potřeba natočit jeho remake. Už brzy na vašem oblíbeném kanále. Doufejme, že jen tam.
Režisér Justin Simien
© Variety
Pamatujete si nepříliš povedenou a vlažně přijatou rodinnou komedii Strašidelný důmEddiem Murphym z roku 2003? Ačkoliv snímek neoslnil ani recenzenty a ani pokladny kin, připravuje se jeho remake. Bylo oznámeno, že režisér filmů Dear White PeopleBad Hair Justin Simien se právě tohoto projektu ujme.

Už původní příběh byl inspirován strašidelnou atrakcí v jednom zábavním parku, která byla poprvé otevřena v roce 1969. Atrakce vedla hosty strašidelným panstvím, které je plné děsivých zvuků a duchů. Filmové adaptace na základě atrakce zábavního parku nejsou žádnou novinkou. Své o tom ví veleúspěšní Piráti z Karibiku, kteří se dočkali i několika pokračování, televizní film Tower of Terror z roku 1997 s Kirsten Dunst nebo stále odkládaná Expedice: DžungleDwaynem Johnsonem a Emily Blunt.

Eddie Murphy, Terence Stamp, Marsha Thomason ve filmu Strašidelný dům / The Haunted Mansion
© Warner Bros.
Nejnovější verzi scénáře k remaku Strašidelného domu napsala Katie Dippold, která má na svědomí Drsňačky, nové Krotitele duchů nebo Dámskou jízdu. Vzhledem k nevalné kvalitě těchto snímků doufejme, že nový Strašidelný dům se nedostane dál než na nějakou ze streamovacích služeb. Ale kdo ví. Třeba budeme příjemně překvapeni.

Originální trailer filmu Strašidelný dům (2003)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY