Kenneth Branagh bude režírovat životopisný film o Bee Gees

Vydáno: 12.03.2021 10:30 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Na světě snad není nikdo, kdo by neviděl megahit z roku 2018 Bohemian Rhapsody. Úspěch slavil i životopisný snímek Rocketman mapující kariéru Eltona Johna. Nyní se připravuje film mapující osudy členů kapely Bee Gees.
Kenneth Branagh
© Facebook tvůrce
Herec a režisér Kenneth Branagh natočí snímek, který bude mapovat osudy bratrů Barryho, Maurice a Robina Gibbových, kteří v 60. letech minulého století založili světoznámou kapelu Bee Gees. Film se zaměří jak na jejich skromné začátky, tak na jejich bouřlivé roky a přinese tak unikátní pohled na jejich cestu do hvězdného nebe popu. Jejich první hit How can you mend a broken heart ovládl všechny žebříčky a tak bylo téměř jasné, že další úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Jedním z příkladů je určitě soundtrack k populárnímu filmu Horečka sobotní noci z roku 1977.

Film zatím nemá svůj oficiální název, ale scénáře se ujme Ben Elton, který napsal například kultovní Černou zmijiRowanem Atkinsonem a s Branaghem spolupracoval na filmu Vše je pravdivé z roku 2018. Film bude produkovat Graham King, který produkoval veleúspěšné Bohemian Rhapsody.

Čekání na samotný snímek si můžete zkrátit dokumentem z produkce HBO s názvem The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart, který se kapele také věnuje.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY