Naomi Watts získala hlavní roli ve filmu Infinite Storm

Vydáno: 03.02.2021 08:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Několika cenami ověnčená polská režisérka Malgorzata Szumowská připravuje svůj nový film, pro který se jí podařilo získat hollywoodskou hvězdu.
Naomi Watts ve filmu Městečko Twin Peaks - The Return / Twin Peaks
© Facebook tvůrce
Film bude vyprávět příběh inspirovaný skutečnou událostí, jejíž průběh byl zaznamenán v jednom ze článků novináře Tye Gagna. Hlavní hrdinka Pam Bales se vydává na šestihodinový výlet na zasněženou Jewell Trail v národním parku Mount Washington. Do posledního momentu však netuší, že ve chvíli, kdy objeví ve sněhu stopy po teniskách, se její výlet stane záchrannou misí, o které bude mluvit celý svět.

Titulní roli zdatné turistky si zahraje Naomi Watts, která má spoustu zkušeností s filmy inspirovanými skutečnou událostí a mají silný a emotivní příběh. Vzpomeňme si na snímek Nic nás nerozdělí o thajském tsunami, ve kterém herečka zazářila před osmi lety..

„Tento příběh začíná cestou jedné ženy k sebepoznání a mění se v trýznivý příběh o přežití.“ nechal se slyšet generální ředitel studia, pod kterým film začne vznikat už tento měsíc.

Polská režisérka Malgorzata Szumowska, jejíž poslední snímek Sniegu juz nigdy nie bedzie (Never gonna snow again) je horkým kandidátem na Oscara pro cizojazyčný film, sesbírala spoustu cen na několika filmových festivalech v posledních letech. Uvidíme, jak si poradí s tímto námětem a jak zvládne ukočírovat zvučná světová jména, s kterými doposud neměla zkušenosti.

Anglický trailer filmu Never Gonna Snow Again


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY