Chris Pratt se vrací jako Star-Lord ve filmu Thor: Love and Thunder

Vydáno: 15.11.2020 08:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Nejnovější informace hovoří o tom, že se dva slavní Chrisové – Hemsworth a Pratt – spojí v dalším filmu Marvel Cinematic Universe, který bude do kin uveden v únoru 2022.
Chris Pratt, Dave Bautista ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2
© Facebook tvůrce
V lednu příštího roku by mělo v Austrálii odstartovat natáčení v pořadí již čtvrtého filmu, který ponese v názvu jméno korunního prince Asgardu. Ve snímku Thor: Love and Thunder se kromě Chrise Hemswortha objeví po delší pauze (od roku 2013) i Natalie Portman v roli Jane Foster, Tessa Thompson v roli Valkyrie nebo třeba Christian Bale, u kterého zatím není známo, jakou roli bude hrát. K hvězdnému obsazení se přidává i Chris Pratt, který ztvárňuje postavu Star-Lorda ve Strážcích Galaxie a tu si střihne i tady. Vin Diesel, který je se sérií Strážců Galaxie spjat díky roli Groota, se nechal slyšet, že se můžeme na celý kosmický tým těšit v právě připravovaném snímku. O čem ale nový film bude, je zatím utajeno, i když něco málo bylo nastíněno v závěrečných scénách Avengers: Endgame.

Na režisérskou stoličku se opět posadí Taika Waititi, který režíroval už předchozí díl s podtitulem Ragnarok a své kvality v mezičase potvrdil natočením kritiky nadprůměrně hodnoceného Králíčka Jojo. Zatím poslední Thorův příběh zanechal v pokladnách kin více než 850 milionů dolarů. Doufejme, že premiéra, která je naplánována na únor 2022, nebude odložena, nebo zrušena a my si tenhle blockbuster budeme moci užít na velkém plátně.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY