Marvelovský seriál WandaVision už v lednu 2021 na Disney+

Vydáno: 14.11.2020 09:00 - Lukáš Frank | foto: Impawards

Marvelu se letos nepodařilo uvést v kinech žádný ze svých nových filmů. Pro jeho fanoušky ale máme dobrou zprávu. Už v lednu 2021 se mohou těšit na seriál WandaVision, který sleduje osudy...však víte koho!
Paul Bettany, Elizabeth Olsen ve filmu  / WandaVision
© Disney+
Streamovací služba Disney+ uvede 15. ledna 2021 první sérii seriálu WandaVision od Marvel Studios. Zpočátku to vypadalo, že se těchto šesti dílů série dočkáme už v prosinci, ale vzhledem k tomu, že do předvánočního programu byla zařazena očekávaná novinka studia Pixar –  film Duše a také druhá řada The Mandalorianu ze světa Star Wars, budou si muset superhrdinové na své uvedení chvíli počkat.

V hlavních rolích se představí Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch a Paul Bettany jako Vision. Tyto dvě neskutečně mocné bytosti žijí poklidný život na předměstí, ale začínají si myslet, že všechno není doopravdy tak, jak vypadá. Seriál byl natočen ve stylu klasických sitcomů z 50. let minulého století a bude mapovat události, které se staly po filmu Avengers: Endgame. Režie se ujal Matt Shakman, který má za sebou bohatou režijní kariéru ve světě seriálů.

Na oficiální ukázku se můžete podívat pod článkem.

Oficiální ukázka seriálu WandaVision


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY