Téma: Všechny filmy Arnolda Schwarzeneggera od nejhoršího po nejlepší

Vydáno: 01.08.2020 10:30 - Václav Limberk | foto: NME

V tomto článku se podíváme na všechny filmy Arnolda Schwarzeneggera seřazené od nejhoršího po nejlepší počínaje jeho první velkou rolí v Barbaru Conanovi.
Poznámka: Jsou zde pouze filmy, v nichž Arnold Schwarzenegger hrál hlavní, nebo významnou vedlejší roli počínaje jeho první velkou rolí ve filmu Barbar Conan z roku 1981. 

34. Tajemství dračí pečeti
Jackie Chan, Arnold Schwarzenegger ve filmu Tajemství dračí pečeti  / Viy 2
© Aldamisa Entertainment
Rusko-čínské dobrodružné fantasy představuje ten nejhorší typ velkofilmu, jaký si lze představit. Má necharismatického hlavního představitele (Jason Flemyng), nezajímavý příběh, špatné triky a žádné napětí nebo humor. Jediným zajímavým prvkem filmu je souboj mezi Arnoldem a Jackiem Chanem. Kromě toho je tento nepovedený spektákl naprosto hloupý a zbytečný.

Oficiální trailer filmu Tajemství dračí pečeti 

33. Zabít Gunthera
Arnold Schwarzenegger ve filmu Zabít Gunthera / Killing Gunther
© Saban
Z nedávné doby je také přihlouplá komedie, za níž stojí u nás naprosto neznámý, ale za mořem populární komik Taran Killam. Arnold tu na plátně mnoho prostoru nemá, i když film má v názvu jméno jeho postavy. Chvíle, v nichž se Arnold objeví, jsou jediným světlým bodem této jinak zcela stupidní zábavy.

Oficiální trailer filmu Zabít Gunthera

32. Junior
Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito ve filmu  / Junior
© Universal
Třetí spolupráce Arnolda se slovenským rodákem Ivanem Reitmanem je zároveň tou nejméně vydařenou. Pomineme-li absurdní nápad, že muž - v tomto případě vědec hraný Arnoldem - "otěhotní" a odnosí dítě, což zdaleka není tak vtipný nápad, jak si jeho tvůrci zřejmě mysleli, jde o hodně slabou komedii, kde těch vtipných situací je velmi pomálu a povětšinou se o ně stará zbrklá vědkyně Emma Thompson. Junior je zkrátka nanicovatá záležitost, která snad raději ani neměla vzniknout.

Oficiální trailer filmu Junior

31. Rolničky, kam se podíváš
Arnold Schwarzenegger ve filmu Rolničky, kam se podíváš / Jingle All the Way
© 20th Century Fox
Ani po nepovedeném Juniorovi to Arnie s komedií nevzdával a natočil vánoční komedii pro celou rodinu, kde hraje starostlivého otce, který se za každou cenu snaží sehnat svému synkovi oblíbenou hračku. Otravná a ničím nevynikajicí taškařice, kterou natočil Brian Levant, má do kultovnosti jiných vánočních komedií dost daleko. 

Oficiální trailer filmu Rolničky, kam se podíváš

30. Maggie
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / Maggie
© Lionsgate
V hororově laděném dramatu hraje Arnold otce hledajícího v pandemií zamořené Americe svou dceru proměněnou v zombie. Maggie je srdceryvným dramatem o citovém poutu mezi otcem a dcerou a Arnold zde hraje na vážnou notu. Ale ani toto komorní drama není pro něj tím pravým ořechovým.

Oficiální trailer filmu Maggie

29. Cesta bez návratu
Arnold Schwarzenegger ve filmu Cesta bez návratu / Aftermath
© Lionsgate
Podobně nezáživnou nudou, jako je Maggie, je i drama, v němž Arnoldova postava smutně bloumá po ztrátě rodiny při leteckém neštěstí, které dává za vinu chybě dispečera. Výsledkem je nemastná neslaná podívaná, na kterou už si za pár minut po jejím zhlédnutí nikdo ani nevzpomene.

Oficiální trailer filmu Cesta bez návratu

28. 6. den
Arnold Schwarzenegger, Michael Rooker, Sarah Wynter ve filmu 6. den / The 6th Day
© Columbia
Poté, co Roger Spottiswoode málem pohřbil kariéru Sylvestera Stallona díky propadáku Stůj, nebo maminka vystřelí!, se tu samou "službu" rozhodl prokázat i Arnoldovi. Sci-fi o klonování je hodně až bizarní a těžko lze v tomto podprůměrném akčním filmu najít něco zajímavého.

 

Oficiální trailer filmu 6. den

27. Rudá Sonja
Brigitte Nielsen, Arnold Schwarzenegger ve filmu Rudá Sonja / Red Sonja
© DEG
Neoficiální třetí díl Conana vznikl zřejmě jen proto, aby si zde Arnold mohl zahrát v romantických scénách po boku manželky tehdejšího soka Sylvestera Stallona Brigitte Nielsen. Jinak je Rudá Sonja nejslabším dílem Arnoldovy prehistorické conanovské série, i když zde vystupuje pod jménem Kalidor.

Oficiální trailer filmu Rudá Sonja

26. Ničitel Conan

Arnold Schwarzenegger, Olivia d'Abo ve filmu Ničitel Conan / Conan the Destroyer
© Universal Pictures
O mnoho lépe nedopadl ani druhý díl conanovské série, který stejně jako Rudou Sonju natočil hollywoodský rutinér Richard Fleischer. Oba filmy mají společné to, jak špatně natočené jsou. Ničitel Conan je lepší pouze tím, že v něm Arnold je skutečným Conanem a nehraje zde jen druhé housle jako v Rudé Sonje. 

Oficiální trailer filmu Ničitel Conan

25. Protiúder
Arnold Schwarzenegger, Francesca Neri ve filmu Protiúder / Collateral Damage
© Warner Bros.
I když akční thriller natočil zkušený Andrew Davis, nebyl výsledek příliš povedený a přesvědčivý. Arnold hraje losangeleského hasiče, který při bombovém atentátu ztratí celou rodinu. Cesta za pomstou ho zavede do kolumbijské džungle. Těžko říct, proč se Protiúder nepovedl. Teoreticky mohlo jít o ideální film pro Arnolda. Jenže časy Komanda byly pryč a místo neohroženého akčního hrdiny tu hrál člověka stejně zranitelného jako ostatní lidé. Snaha o deheroizaci Arnolda film zabila. Jeho úpadek započatý po fiasku s Batmanem a Robinem tak dál pokračoval.

Oficiální trailer filmu Protiúder

24. Konec světa
Arnold Schwarzenegger ve filmu Konec světa / End of Days
© Universal Pictures
Dalším Arnoldovým propadákem byl satanský akční horor, kde se utká se samotným vládcem pekel, jehož hrál Gabriel Byrne. Arnold hraje zkrachovalého newyorského poldu jménem Jericho Kane traumatizovaného smrtí své ženy a dcery. Kane má spolu se svým parťákem chránit nevinnou dívku, kterou si Satan vyhlédl pro zrození antikrista. Tuctovou akční variaci se špatnými triky na filmy typu Přichází Satan! natočil Peter Hyams, jehož Arnoldovi doporučil sám James Cameron.

Oficiální trailer filmu Konec světa

23. Batman a Robin
Arnold Schwarzenegger, Vivica A. Fox ve filmu Batman a Robin / Batman & Robin
© Warner Bros. Pictures
Měl to být jasný triumf, ale vylezl z toho jeden z největších průšvihů Arnieho karéry. Nedávno zesnulý Joel Schumacher natočil velkolepě pojatý spektákl s ohromující výpravou a kostýmy, jenže ve finále už to bylo pro fanoušky Batmana příliš. Arnold si nicméně svého Mr. Freeze užil se vším všudy, i když ho tu herecky zastínila Uma Thurman v roli Poison Ivy.

Oficiální trailer filmu Batman a Robin

22. Špinavá dohoda
Arnold Schwarzenegger ve filmu Špinavá dohoda / Raw Deal
© DEG
V 80. letech byl Schwarzenegger ve výběru rolí a režisérů téměř neomylný. Jedním z mála jeho omylů byla hlavní role bývalého agenta FBI a nyní šerifa malého města, který přijme zakázku pracovat jako agent v utajení infiltrující mafiánskou organizaci v akčním filmu Johna Irvina. Jde o jeden z polozapomenutých Arnieho filmů a po jeho zhlédnutí vám musí být jasné, proč tomu tak je. Akční scény, zvláště přestřelky dnes působí hodně amatérsky natočené.

Oficiální trailer filmu Špinavá dohoda

21. Konečná
Arnold Schwarzenegger ve filmu Konečná / The Last Stand
© Lionsgate
Arnold zde hraje bývalého příslušníka elitní jednotky, který vymění nebezpečný život v Los Angeles za poklidný důchod v pohraničním zapadákově, kde se nic zvláštního neděje. Do doby, než si ho vybere nebezpečný drogový boss za místo svého přechodu do Mexika. Konečná byla prvním sólo projektem Arnolda, který se vrátil k filmování po letech strávených v křesle guvernéra Kalifornie. A byl to podařený návrat. Natočil ho jihokorejský tvůrce Kim Ji-Woon a Arnie tu měl dost prostoru na to, aby si připomněl staré dobré časy akčního hrdiny z 80. let.

Oficiální trailer filmu Konečná

20. Likvidátor
Arnold Schwarzenegger, Vanessa L. Williams ve filmu Likvidátor / Eraser
© Warner Bros.
Ve filmu hrál Arnold speciálního čističe Johna Krugera, který chrání důležité svědky tím, že je nechá "zmizet". Jeho novým úkolem je ochránit Lee Cullen (Vanessa L. Williams), pracovnici firmy Cyrez. Arnold spolu s ní čelí mnoha nebezpečím, včetně jeho zkorumpovaného nadřízeného (James Caan). Likvidátor má slušné tempo a dobře natočené akční scény, včetně několika over the top sekvencí (Arnoldův seskok bez padáku). Arnoldovi tato role byla ušitá na tělo a on mohl opět zazářit v typu filmu, který mu sedí nejlépe.

Oficiální trailer filmu Likvidátor

19. Policajt ze školky
Arnold Schwarzenegger ve filmu Policajt ze školky / Kindergarten Cop
© Universal
Druhá spolupráce Arnolda s Ivanem Reitmanem. Arnold tu hraje policajta Joa Kimbla, který se infiltruje mezi caparty, aby dopadl zločince Crispa. Kimble se sblíží s půvabnou učitelkou i s Crispovým synem Dominicem. Policajt ze školky je oddechová romantická komedie pro celou rodinu, i když nebyla tak komerčně úspěšná jako o dva roky starší Dvojčata. 

Oficiální trailer filmu Policajt ze školky

18. Expendables: Postradatelní 3

Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3
© Lionsgate
Arnoldova role ve třetím díle Expendables byla menší než ve dvojce, ale jeho účast byla opět nepřehlédnutelná a patří ke kladům této série. Ve trojce si Arnold vytvoří vlastní tým, v němž figuruje přeběhlík Jet Li a spolu s Drummerem (Harrison Ford) se vydají na pomoc Barneyho partě v boji proti nebezpečnému Stonenbanskovi (Mel Gibson). Komerční neúspěch trojky v USA znamenal předčasný konec série.

Oficiální trailer filmu Expendables: Postradatelní 3

17. Terminátor: Temný osud
Arnold Schwarzenegger, Gabriel Luna ve filmu Terminátor: Temný osud / Terminátor: Temný osud
© 20th Century Fox
Arnoldův rok starý návrat v jeho nejslavnější roli, zde vystupujícím pod jménem Carl, se ne zcela vydařil. Spektakulární akční scény byly sice skvělé, ale na publikum to nestačilo. Temný osud vzal pod svá producentská křídla tvůrce původních Terminátorů James Cameron, režii si vzal na starost tvůrce Deadpoola Tim Miller, poprvé od druhého dílu se vrátila Linda Hamilton a stejně se to neproměnilo ve zlato. Vypadá to, že této sérii už definitivně odzvonilo.

Oficiální trailer filmu Terminátor: Temný osud

16. Běžící muž
Arnold Schwarzenegger ve filmu Běžící muž / The Running Man
© TriStar
S knihou Stephena Kinga má filmový Running Man společnou jen postavu Bena Richardse. Adaptace stojí a padá s Arnoldovou účastí a nebýt jí, šlo by jen o tuctové béčko typické pro 80. léta. To, že zde hrála největší akční hvězda té doby (vedle Slye), ale dělá z Running Mana jeden z Arnieho nejlepších filmů. Film měl původně režírovat Andrew Davis, který pak s Arnoldem natočil Protiúder, ale natočil ho Paul Michael Glaser.

Oficiální trailer filmu Běžící muž

15. Sabotáž
Arnold Schwarzenegger ve filmu Sabotáž / Sabotage
© Open Road
Arnold hraje velitele speciálního komanda z protidrogového, který kartelu uzme deset milionů dolarů, jež ulije i před svým týmem. To celé za jedním účelem - pomstou. Kartel totiž zabil jeho syna i manželku. Video jejich mučení a popravy mu pak poslalo jako "dárek". Sabotáž je drsný akční thriller, který režíroval mimořádně schopný David Ayer. Díky jemu pak můžeme po mnoha letech vidět znovu Arnolda drsného, takového, jakého ho mají diváci nejradši.

Oficiální trailer filmu Sabotáž

14. Terminátor Genisys
Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminátor Genisys / Terminator Genisys
© Paramount
Pátý Terminátor a čtvrtý, v němž se Arnold objevil ve své nejlepší roli, byl smělým pokusem přinést do této série něco nového a originálního a tak se místo Skynetu objevil počítačový vir Genisys a historie byla jiná, než jak jsme ji z prvních dvou filmů, na něž Genisys hlavně navazuje, znali. Jenže celé to bylo až moc překombinované a pokus tuto ságu pozvednout na úroveň prvních dvou dílů opět nevyšel. Arnold je tu nicméně skvostný a jako stárnoucí Terminátor znovu perlí a hláškuje jako zamlada.

Oficiální trailer filmu Terminátor Genisys

13. Poslední akční hrdina
Arnold Schwarzenegger ve filmu Poslední akční hrdina / Last Action Hero
© Columbia
Odlehčený snímek měl všechny potřebné ingredience, aby z něj byl letní hit. Režii měl tvůrce Predátora a Smrtonosné pasti John McTiernan, scénář napsal autor Smrtonosné zbraně Shane Black a v hlavní roli byl Arnold, namlsaný úspěchem druhého Terminátora, a přesto Poslední akční hrdina zklamal a propadl. Arnoldovo věrné publikum nebylo ještě připraveno na sebeparodování jeho kultu akčního hrdiny. Poslední akční hrdina je pozoruhodnou akční parodií, která léty zraje.

Oficiální trailer filmu Poslední akční hrdina

12. Plán útěku
Fotografie z filmu Plán útěku / Escape Plan
© Bontonfilm
Arnold tu hraje Emila Rottmayera, jednoho z vězňů speciálního vězení, kam byl unesen odborník na vězeňské systémy Ray Breslin (Stallone), s nímž se spřátelí. Stallone a Schwarzenegger, dva bývalí akční rivalové, se poprvé sešli v prvních Expendables: Postradatelných, kde měl Arnold drobné cameo. Větší roli získal v druhém díle a v Plánu útěku se obě hvězdy sešly jako rovnocenní parťáci. Výsledkem byl slušný akční snímek, v němž se Arnoldova postava stará kromě akce i o humor.

Oficiální trailer filmu Plán útěku

11. Pravdivé lži
Arnold Schwarzenegger ve filmu Pravdivé lži / True Lies
© 20th Century Fox
V remaku francouzské komedie Podtrženo, sečteno! Arnold hraje speciálního agenta Harryho Taskera, který navenek před svou ženou předstírá, že je obchodník s počítači. James Cameron natočil nadprůměrnou akční komedii se spektakulárně natočenými akčními scénami, což jen vzbuzuje otázky nad tím, jak by to vypadalo, kdyby se Cameron nechal přemluvit k třetímu Terminátorovi.

Oficiální trailer filmu Pravdivé lži

10. Dvojčata
Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito ve filmu Dvojčata / Twins
© Universal
První ryze komediální Arnoldovou rolí byl Julius Benedict ve snímku, kde se před kamerou sešel s Dannym DeVitem. Ten těží hlavně z fyzicky protikladných proporcí obou herců - na jedné straně mohutná hora svalů a na druhé podsaditý tlouštík, nicméně se k tomu přidává celá řada skutečně vtipných situací i dialogů, včetně půvabné Arnieho partnerky ztvárněné nedávnou zesnulou Kelly Preston. Dvojčata byla nejlepší a nejúspěšnější spoluprací dua Arnie a Reitman.

Oficiální trailer filmu Dvojčata

9. Terminátor 3: Vzpoura strojů
Arnold Schwarzenegger, Kristanna Loken ve filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů / Terminator 3: Rise of the Machines
© Warner Bros.
Deset let se Arnold marně snažil přemluvit Jamese Camerona k režii třetího Terminátora. Nakonec to vzdal a režie se ujal Jonathan Mostow, který natočil v podstatě remake či věrnou kopii dvojky jen s tím rozdílem, že místo tekutého Terminátora tu máme ještě o něco vylepšenější model, tentokrát v podobě ženy (Kristanna Loken). Arnold tu hraje další verzi ochránce dospělejší verze Johna Connora (Nick Stahl), který se musí postarat o to, aby přežil on i Katherine Brewster (Claire Danes). Třetí Terminátor je skvělou akční komedií, která se snaží vyrovnat prvním dvěma dílům. A celkem se mu to daří, i když je nepřekonává.

Oficiální trailer filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů

8. Expendables: Postradatelní 2
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis ve filmu Expendables: Postradatelní 2 / The Expendables 2
© Bontonfilm
Po drobném cameu v prvních Postradatelných se Arnold dočkal regulérního partu v pokračování. Na začátku je Arnoldův Trench zachráněn Barneyho skupinou, což Arnold glosuje hláškou jak vystřiženou ze zlatých osmdesátých. Větší prostor pak jeho postava dostane v závěru filmu, kde se spolu s Churchem přidá k Postradatelným v závěrečném zúčtování s Villainem a jeho bandou.

Oficiální trailer filmu Expendables: Postradatelní 2

7. Rudé horko
Arnold Schwarzenegger ve filmu Rudé horko / Red Heat
© TriStar
V této akční komedii hraje Arnie postavu ruského kapitána Ivana Danka, který se vydá stíhat drogového překupníka Viktora Rostaviliho (Ed O'Ross) do USA, kde mu je nápomocen místní detektiv Art Ridzik (James Belushi). Herecká chemie mezi oběma herci fungovala skvěle a snímek Waltera Hilla se může řadit mezi to nejlepší, co Arnie natočil a to i přesto, že komerčně nešlo o takový hit jako jeho jiné klasické snímky. I když měl americký štáb jako první možnost natáčet přímo na Rudém náměstí v Moskvě, většina "sovětských" scén se natáčela v Maďarsku nebo v Rakousku.

Oficiální trailer filmu Rudé horko
6. Komando

Arnold Schwarzenegger, Rae Dawn Chong ve filmu Komando / Commando
© 20th Century Fox
Jedním z Arnieho klasických snímků je akční film, v němž hraje plukovníka Johna Matrixe, jemuž jeho bývalý podřízený Bennett (Vernon Wells) s tlupou žoldáků unese dceru Jenny (Alyssa Milano). Arnold má zhruba 11 hodin na její záchranu. Film, který natočil Mark L. Lester podle scénáře Stevena E. de Souzy, je esencí Arnieho zlatého období - over the top akce prokládané suchými hláškami. Arnold tu kosí nepřátelé po desítkách, aniž by utrpěl větší zranění. Ve své době šlo o nejvážnějšího konkurenta pro Stallona s jeho druhým Rambem. I když komerčně byl Rambo 2 úspěšnější, stal se z Komanda absolutní kult.

Oficiální trailer filmu Komando

5. Total Recall
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / Total Recall
© TriStar
Co se týče přízviska kultovní, tak ten by mohl být aplikován i na všechny následující snímky přítomné v Arnieho top 5. Sci-fi z počátku devadesátých let s ním natočil holandský milovník akčních béček plných sexu a násilí Paul Verhoeven. Arnie hraje Douglase Quaida, který neví, zda byl na Marsu a zda bojoval za povstalce, nebo sloužil zločinci Cohaagenovi (Ronny Cox), který Marsu vládne a rozhoduje o přísunu kyslíku pro povstalce. Total Recall obsahuje skvělé vizuální efekty stejně jako skvělou hudbu Jerryho Goldsmithe. Předlohou filmu byla povídka Philipa K. Dicka.

Oficiální trailer filmu Total Recall

4. Barbar Conan
Fotografie z filmu Barbar Conan / Conan the Barbarian
© Universal
Vůbec první velkou a hlavní roli získal Arnold v prehistorickém akčním fantasy, které podle předlohy Roberta E. Howarda natočil John Milius v roce 1981. Arnold tu ztvárnil Conana, jemuž v mládí zavraždil rodiče nelítostný Thulsa soudce (James Earl Jones). Dospělý Conan se pak vydá najít Thulsu a pomstít smrt svých rodičů. Barbar Conan nastartoval Arnieho hvězdnou hollywoodskou kariéru, která během 80. let vrcholila. Milius zde naplno využil Arnoldovu ohromnou muskulaturu, kterou ve všech předešlých projektech - s výjimkou dokumentu Železný Schwarzenegger a filmu Zůstaň hladový, kde hrál kulturistu - nemohl naplno využít.

Oficiální trailer filmu Barbar Conan

3. Terminátor
Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminátor / The Terminator
© MGM
Tři roky po Conanovi si tehdy neznámý James Cameron vyhlídl rakouskou horu svalů do svého nízkorozpočtového akčního sci-fi. Arnold chtěl původně hrát roli Kyla Reese, ale naštěstí se nechal přesvědčit, aby místo něj ztvárnil kyborga z budoucnosti, který toho ve filmu moc neřekne a nic nehraje, zato se z něj stala kultovní postava, v níž se pak mohl Arnold ještě několikrát vrátit v různých obměnách. Terminátor tak paradoxně udělal hvězdu nikoliv z Michaela Biehna (Kyle) nebo Lindy Hamilton (Sarah), ale právě z nemluvného robota bez výrazu (Arnold).

Oficiální trailer filmu Terminátor

2. Predátor
Arnold Schwarzenegger ve filmu Predátor / Predator
© Twentieth Century Fox
Další rolí, která potvrdila Arnoldův status akční megahvězdy, byla role Dutche, bývalého veterána z Vietnamu a nyní elitního žoldáka, který se svou skupinou nejbližších bere neoficiální vojenské zakázky. Jednou z nich je i záchranná mise, v níž mu je nápomocen jeho bývalý parťák Dillon (Carl Weathers). Rutinní záchranná akce, která běží jako po drátkách, začne drhnout, když se na skupinu zavěsí záhadný pronásledovatel, který začne likvidovat členy Dutchovy skupiny jednoho po druhém. John McTiernan natočil film, který nemá smysl dále představovat, protože už od doby svého vzniku patří mezi akční sci-fi klasiku.

Oficiální trailer filmu Predátor

1. Terminátor 2: Den zúčtování
Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování / Terminator 2: Judgment Day
© TriStar
Úplného vrcholu pak Arnold dosáhl v roce 1991 v druhém dílu Terminátora, který představil polidštěnější verzi kyborga, který tentokrát ochraňuje hlavní postavu, jíž je syn Sáry Connorové John (hvězdný debut Edwarda Furlonga). Cameron natočil zřejmě nejlepší akční sci-fi filmové historie a na svou dobu tu předvedl zázračné triky. Film získal celkem čtyři Oscary za make up, střih a mix zvuku a vizuální efekty. Druhý díl Terminátora je nepřekonatelný, což možná pochopil i sám Cameron, který se pak k režii dalšího dílu nenechal přemluvit ani Arnoldem.

Oficiální trailer filmu Terminátor 2: Den zúčtování


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Hercules v New Yorku (Anonym, 01.08.2020 13:11) Reagovat

    A co úsměvná podívaná,kde Sebe ukazuje svaly i s pár kolegy... Herkules v New Yorku :-D

    • Re: Hercules v New Yorku (Anonym, 01.08.2020 14:42) Reagovat

      Jj, taky jsem čekal, že to bude první místo. :(

    • Re: Hercules v New Yorku (Anonym, 01.08.2020 18:54) Reagovat

      Kaktusovy Jack .... , Vsechny filmy ????

    • Re: Hercules v New Yorku (Anonym, 01.08.2020 22:59) Reagovat

      Ten je zakázaný (americký komunisti) trezor

    • Re: Hercules v New Yorku (Lena, 02.08.2020 06:31) Reagovat

      Tak nahoře je psáno, že se jedná o filmy od roku 1981 (od Conana), Herkules je skoro o 10 starší...K. Jack to samé, taky starší film.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY