Sylvester Stallone říká, že bude Demolition Man 2

Vydáno: 05.05.2020 13:57 - Václav Limberk | foto: Falcon

Sylvester Stallone hrál v roce 1993 v akčním futuristickém sci-fi Demolition Man, v němž se po zmrazení probudil v dokonalé společnosti bez násilí.
Benjamin Bratt, Sylvester Stallone, Sandra Bullock ve filmu Demolition Man / Demolition Man
© Falcon
San Angeles v roce 2032 ve filmu Demolition Man bylo idylické místo, kde neexistovalo násilí. Pravé peklo propuklo v momentě, kdy byl rozmrazen zločinec Simon Phoenix (Wesley Snipes), pro jehož chycení musel být rozmrazen i policista John Spartan (Sylvester Stallone). Demolition Man sice nebyl mega kasovní trhák, ale vybudoval si celkem slušnou kultovní pověst a mnoho fanoušků by jistě rádo vidělo pokračování.

To se jim nyní po skoro třiceti letech možná splní. Sylvester Stallone na svém instagramu řekl, že na něm pracuje s Warner Brothers, že to vypadá fantasticky a že by to mělo vyjít. Takže vše dosti neurčité a vágní, ale věřme, že nešlo jen o plácání do větru a brzy se skutečně objeví oficiální zpráva, kde se dozvíme více podrobností, jméno režiséra, scenáristy, herců a podobně. Do té doby se musíme spokojit zatím jen s tímto příslibem. Pro připomenutí filmu, který natočil Marco Brambilla a hrála v něm ještě Sandra Bullock, se podívejte na jeho trailer.

Originální trailer filmu Demolition Man


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY