Koronavirus: seznam posunutých premiér

Vydáno: 22.03.2020 09:18 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

UPDATE: Kvůli epidemii koronaviru jsou odkládány premiéry tuzemských i zahraničních filmů. Nově jsou posunuty například premiéry filmů Expedice: Džungle, Morbius a Free Guy .
UPDATE: Nově jsou odsunuty premiéry následujících filmů: Krotitelé duchů: Odkaz  (5. březen 2021), Uncharted (15. červenec 2021), Morbius (19. březen 2021), Greyhound (datum zatím neznámé) a přesunut je nově a znovu i Králíček Petr bere do zaječích (15.1.2021). Očekávejte, že další přesuny budou ještě následovat. 

BŘEZEN
Ještě předtím, než udeřila epidemie koronaviru COVID-19 měly v kinech premiéru pouze dva snímky v řádném termínu: pixarovka Frčíme a horor Neviditelný. Všech ostatních plánovaných premiér se už dotkla tato pro kina "smrtelná" infekce. Uvedeny byly už pouze snímky Bloodshot a Dokonalý pacient. Vše ostatní bylo zrušeno. Zde je seznam zrušených premiér: 3BobuleZapomenutý princ (18. června), Princezna zakletá v čase, Andílci za školouTiché místo: Část IIMůj kámoš špiónProximaMulanEmma.Šarlatán, Vysoká dívka (4. června), PijaviceMlsné medvědí příběhy.



DUBEN



Z dubnových premiér neuvidíme v původních datech novou bondovku Není čas zemřít, jejíž premiéra byla odsunuta na 19. listopad. Další pozdržení se týká filmů Noví mutantiCorpus Christi (24. září), Ledová sezóna: Ztracený poklad (18. červen), KanářiTrollové: Světové turné (27. srpen), Dokud jsi se mnouPinocchio (4. červen), To musí být nebeDalší jehňátkoLovPravdaDiscoParoží a Black Widow.

KVĚTEN
Premiéra akčního filmu Rychle a zběsile 9 byla posunuta na duben 2021. Zrušena byla premiéra filmu Žena v okně a animovaného filmu Scoob!

ČERVEN

Zrušené a odsunuté premiéry: Spiral: From the Book of Saw (20. květen 2021), Promising Young Woman, The Lovebirds (premiéra bude na Netflixu), Krycí jméno Lev (6. srpna), Wonder Woman 1984 (13. srpna), Candyman (25. září), Život v Heights (17. červen 2021).

ČERVENEC

Z červencových premiér se stávající situace dotkla zatím animovaného filmu Mimoni: Padouch přichází. Universal posunul jejich premiéru o celý rok na 2. červenec 2021. Posune se tím pádem i premiéra animáku Sing 2 a sice na prosinec 2021. Zrušena byla kvůli tomu zatím premiéra muzikálu Wicked na zatím nestanovené datum. Přesunuta byla premiéra filmu Top Gun: Maverick z července na prosinec. To same platí i pro film Free Guy. Dobrodružná komedie Expedice: Džungle pak byla posunuta až na červenec 2021. Jediným letním blockbusterem, který zatím nebyl posunut je Tenet.

SRPEN

Zrušena byla původně plánovaná premiéra hororu Zhoubné zlo a The Hitman's Wife's Bodyguard (19. srpen 2021). 

ZÁŘÍ

Zrušené a odsunuté premiéry: The Many Saints of Newark (březen 2021), Rodina na baterky (22.10).

ŘÍJEN

Posunuta je premiéra filmů Venom: Let There Be Carnage ze začátku října 2021 na 24. červen 2021 a Fatherhood (1.4.2021).

LISTOPAD

Premiéra filmu King Richard je přesunuta na listopad 2021.

PROSINEC

Premiéra filmu The Tomorrow War byla přesunuta na 22. července 2021. Premiéra Stallonova filmu Samaritan je z prosince 2020 přesunuta na 3. červen 2021.

Poznámka: V závorce je uvedeno nové datum premiéry.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY