Na plátna kin zamíří další hrdina - Herkules

Vydáno: 03.05.2011 14:26 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Režie komiksové adaptace se ujme Brett Ratner
Herkules
Marvel
Pro milovníky svalnatých hrdinů a komiksových adaptací máme možná dobrou zprávu: nedlouho poté, co světlo světa spatřil teaser filmu Conan The Barbarian, se začaly množit předběžné informace o možnosti vzniku dalšího snímku podobného ražení. Tentokrát by mělo jít o adaptaci komiksu Stevea Morea Hercules: The Thracian Wars.
"Před čtrnácti sty lety bloudila po Zemi duše, která nepatřila ani člověku, ani žádnému z bohů. Herkules, mocný syn boha Dia, se za celý svůj život nesetkal s ničím jiným než s trápením. Poté, co přišel o všechno, co měl - o svou rodinu -, otočil se k bohům zády a jedinou svou útěchu nalézá v krvavých bitvách," zní oficiální shrnutí obsahu Moreova komiksu, na nějž vlastní práva společnost Spyglass Entertainment. Pod jejím vedením by měl na scénáři pracovat Ryan Condal.
Je vám zpráva o spojení Bretta Ratnera s příběhem o Herkulovi povědomá? Již loni měl na snímku s totožnou tematikou Ratner spolupracovat s producentem Avi Lernerem, ale z celého projektu sešlo a Ratner se místo toho pustil do režírování kriminálního dramatu Tower Haist, které by mělo mít premiéru ještě v tomto roce.
Mýtus o Herkulovi byl zpracován již nesčetněkrát a v mnoha podobách - ať už to byl příšerný Hercules V New Yorku ze sedmdesátých let s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli, nebo animovaná disneyovka z roku 1997.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY