The Irishman: co o něm dosud víme?

Vydáno: 28.08.2019 10:03 - Václav Limberk | foto: Netflix

Na podzim bude mít premiéru nový snímek Martina Scorseseho The Irishman s Robertem De Nirem, Al Pacinem a Joem Pescim. Co o něm dosud víme?
Fotografie z filmu  / The IrishmanNový snímek Martina Scorseseho se jmenuje The Irishman a slavný režisér ho natočil podle knihy Charlese Brandta I Heard You Paint Houses. Hlavní postavou je zabiják pracující pro mafii Frank Sheeran přezdívaný Ir (Robert De Niro). Ten byl údajně zapletený do zmizení a vraždy odborového předáka Jimmyho Hoffy (Al Pacino). To všechno už víme. Server Collider nyní uvedl, že The Irishman bude trvat tři a půl hodiny. V minulosti už Scorsese natočil dva tříhodinové filmy - Casino a Vlk z Wall Street.

Pokud se potvrdí, že to bude tři a půl hodiny, pak by to znamenalo, že The Irishman bude jeho nejdelší celovečerní hraný film vůbec. Film bude mít světovou premiéru za měsíc, 27. září na newyorském festivalu. Netflix ho pak v limitovaném počtu nasadí do vybraných kin 1. listopadu. 27. listopadu pak díky streamovací službě Netflix film uvidí všichni. V dalším obsazení snímku jsou Joe PesciHarvey KeitelJesse PlemonsAnna Paquin a Bobby Cannavale

Originální trailer filmu The Irishman


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY