Tarantino chce natočit westernovou TV sérii

Vydáno: 19.07.2019 17:55 - Václav Limberk | foto: Sony Pictures

Quentin Tarantino by rád natočil westernou TV sérii, která by byla spin-offem jeho aktuálního filmu Tenkrát v Hollywoodu, jenž bude mít premiéru v kinech příští měsíc.
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu / Tenkrát v HollywooduQuentin Tarantino sice uvažuje o tom, že by po svém desátém filmu, ať už to bude cokoliv, pověsil režírování filmů na hřebík, nicméně během natáčení svého devátého filmu - Tenkrát v Hollywoodu - přišel na nápad na westernou TV sérii. Jmenovala by se Bounty Law a šlo by o pět zhruba půlhodinových epizod v černobílém formátu. Šlo by vlastně o spin-off z jeho aktuálního filmu, v němž Leonardo DiCaprio hraje bývalou hvězdu westernových seriálů Ricka Daltona, jehož nejvíce proslavil právě seriál nazvaný Bounty Law.

Tarantino by byl schopen připsat ještě tři epizody na celkových osm a představuje si, že by budoucí seriál uveřejnil na Netflixu nebo na jiné streamovací/televizní platformě. Byl by ji ochoten natočit s DiCapriem, ale i bez něj. No uvidíme, zda bude mít Netflix nebo jiný subjekt zájem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY